Jessica du är en IDIOT!!!

Efter att de senaste dagarna ha legat i antingen sängen eller soffan och bara väntat på att Liemannen skulle komma och hämta mig, så startade jag även dagen idag med att planera min begravning.

Denna planering bestod av att fylla i ”vita arkivet” till mina efterlevande så att dom skulle veta min sista önskan. Där skulle jag skriva ”Gör som ni vill. Jag är död så jag bryr mig förmodligen inte”

Jag tryckte i mig lite frukost, bestående av 2 panodil och en kopp te. Och efter en stund kände jag faktiskt att jag mådde lite lite bättre. Plötsligt mådde jag bättre än jag gjort på flera dagar. TJOHO!! I detta läget hade förmodligen en normal människa förstått att man trots allt ska fortsätta att ta det någorlunda lungt och vila. Men nu är ju inte jag speciellt normal.

När jag nu plötsligt kände att jag hade lite lite energi så kände jag att jag bara var tvungen att ta tag i sådant som blivit eftersatt medans jag legat på ”dödsbädden” som tex min hygien. Dags att hoppa ur den pyjamas som jag haft på mig de senaste två dygnen och hoppa in i duschen. (Om det idag har blivit stopp på reningsverket så tar jag på mig ansvaret för det.) Efter duschen så kände jag mig som en ny människa. (Om inget annat så luktade jag iallafall som en ny människa 😉) och jag kände att nu äntligen var jag på bättringsvägen. Så vad gör jag då? Typ tar tag i lite tvätt, stryker lite eller möjligen damm torkar lite. Dvs. något som inte kräver allt för mycket energi. Men nej så minsann. Jag kör till Maxi för att stor handla.

Just där och så kändes det som en riktigt bra idé. Kylen gapade tomt och jag var ju frisk igen!! Ju längre jag gick på Maxi, desto sämre mådde jag. Och när jag närmade mig kassorna så ville jag bara krypa in i en hylla och lägga mig för att sova. Jag skickade en bild till Robban och erkände att jag var en idiot.

Han höll med…..

I bilen på vägen hem så kändes det som om jag befann mig på Nordpolen trots att jag hade full värme på och väl hemma igen så blev det åter igen soffan med värmefilten och en diet av te och panodil. Tillbaka på ruta ett.

Nu ligger alltså jag, Jejje och Liam ”klubbade” I skrivande stund är Robban den enda som är frisk…..trots att han är den som mest känner efter om han inte trots allt är lite sjuk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *