Jobb, lycka och löneökning.

Detta har jag längtat efter att kunna skriva!! Under ca 3 års tid har jag gått på ett vikariat. Jag har så klart hoppats på att det där vikariatet en dag skulle resultera i en tillsvidareanställning och varje chef jag har haft (jag har haft 5 olika chefer sedan jag började) har byggt upp mina förhoppningar om att det är just så det ska bli. Men så har chefen slutat och det har kommit en ny och varje gång har jag känt att hoppet om den där anställningen liksom har försvunnit med chefen. Men så har då nästa chef kommit och byggt upp samma förhoppning……innan h*n också slutat. (Är vi verkligen så krävande och besvärliga att ingen chef orkar med oss någon längre tid??🤔) Och så har det hållt på. År ut och år in. Jag har varit tydlig med varje chef som kommit att jag kommit för att stanna. Att det liksom är just där jag vill och ska jobba.

Men så började då den chefen vi har nu. Och han förstod tydligen att jag menade vad jag sa för äntligen fick jag den där anställningen!! JAG HAR EN TILLSVIDARE ANSTÄLLNING!!! Och jag har tom. papper på det 😃

När chefen skrev ut mitt nya anställningsavtal så passade han även på att ge mig en löneökning. Kanske som plåster på såren över min väntan och längtan? 😂

Jag är oerhört glad över min tillsvidareanställning. För att gå på ett vikariat är på många sett en påfrestning. Kommer jag att ha något jobb kvar nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Nu vet jag. JA DET KOMMER JAG!!! 😃

2 reaktioner till “Jobb, lycka och löneökning.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *