Jul, kärlek och girigbukar

Jag är en väldigt stolt mamma till mina tre pojkar. Jag är kanske inte alltid stolt över allt dom gör, men jag är alltid stolt över dom. Mina fina killar ❤️ Och lite då och då så gör någon av dom något extra som gör att mitt hjärta fullkomligt exploderar och då finner min stolthet inga gränser!! Idag gjorde Jonathan just en sådan sak. Min fina fina Jejje med det stora hjärtat.❤️

Han har ett Xbox men planerar att byta upp sig och skaffa ett nytt på mellandagsrean. Och igår kom han ner till mig och berättade att han hade fått en idé. Han ville skänka sitt gamla (fullt fungerande) till någon som har det svårt och inte kan köpa julklappar till sina barn. Som han själv sa så är det inte varken den senaste ”konsolen” eller dom senaste spelen. Men för någon som inte har något alls så kan det ju vara guld värt. Redan där började min stolthet att växa över min godhjärtade fina son. Jag förklarade att han garanterat kommer att få mer än ett meddelande från folk som tycker jätte synd om sig själva eftersom dom inte har råd att köpa julklappar till sina barn efter att dom lagt merparten av sin lön i baren på Harrys. Och dom små slantar som sen blev över tvingades dom ge barnvakten när dom kom hemvinglande på natten. Och sen tycker dom att det är mer synd om om dom någon annan i heeeela världen. Men i själva verket är det inte ett enda dugg synd om dom. Barnen däremot är det förbannat synd om!!

Idag la Jonathan ut annonsen på Facebook.

Mitt hjärta brast av stolthet……och Jonathans inkorg fylldes av folk som lagt julklappspengarna på Harrys. Eller folk som tyckte synd om sig själva för att deras barn ”bara” har den senaste PS4 konsolen och dom bråkar om den hela tiden. Alltså VA?!?! Min son öppnar sitt hjärta och vill hjälpa någon som kämpar med sin ekonomi, någon som vänder och vrider på varje krona för att få allt att gå ihop. Någon som inte kan köpa något till sina barn. Han vill hjälpa någon att kunna sätta lite extra guldkant för sina barn på julafton genom att iallafall ha en paket att dela ut. Han vill skänka glädje och lycka till någon som verkligen behöver det. Och då kommer någon med motiveringen att dom vill få barnen att sluta bråka?!?! Ett tips… Kan inte ungarna hålla sams om spelet så gör som min son. Lägg ut det på Facebook och skänk det till barns som skulle uppskatta det!! Problemet löst!!

Jag hoppas att Jejje så småningom ska hitta någon som han på riktigt kan få ge den där extra och efterlängtade guldkanten i jul. Min fina, fina Jejje med det enormt stora hjärtat ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *