Käftsmäll och stolthetsgråt

I fredags fick jag en riktig käftsmäll!! Det var ju black friday och min telefon plingade konstant. Det kom en väldig massa sms och mail om än det ena än det andra erbjudandet på saker som företagen tyckte att jag skulle köpa. Och vissa företag (som tex fyndiq.se) var så desperata efter att få städa ur gammalt skit ur lagerlokalerna att dom under dagen skickade samma mail SJU gånger!!!! Tyckte dom själva att dom hade så enastående bra erbjudande att det verkligen behövde ”skrytas” om dom om och om igen? Och trodde dom att jag skulle bli intresserad om dom bara ”tjatade” tillräckligt många gånger?? Det blev jag inte!!

Jag tror aldrig att det har varit en sådan aktivitet på mitt mailkonto tidigare!! Men så plötsligt så kom det ett mail som inte handlade om black friday. Ett mail som istället var en beställnings bekräftelse, trots att jag inte hade beställt något………men det hade Jonathan gjort och av någon anledning angett min mail. Den där beställnings bekräftelsen kändes som en rejäl käftsmäll!! Vår lilla Jejje bekräftade med den beställningen att han plötsligt blivit stor. Vad fan hände???

Jonathan har beställt sin studentmössa!!! Och med det så visar han att han plötsligt blivit stor och att han alltså kommer att ta studenten till sommaren!!! Och i samma sekund som jag såg bilden så fick jag en klump av stolthetsgråt i halsen……och en känsla av stress och ångest i bröstet inför det som ska fixas inför studenten……om 6 månader. Är det för tidigt att resa partytältet, duka och dekorera redan nu? Så har vi det liksom gjort så blir det ju lite mindre stressigt sen tänker jag. 🤔

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *