Kaos och sortering.

Jag har något att erkänna!! Bilden jag tog i klädkammaren och la i bloggen igår, där jag kallade det röra i klädkammaren visade inte direkt på någon röra. Hade det varit det såg ut i den där klädkammaren så hade jag fixat till det på 5 minuter. Men den bilden togs på den delen av klädkammaren där alla Jejjes flyttlådor hade stått. Kaoset han skapat där inne när han tog sina lådor syntes ju inte.

En massa saker som varit synd att slänga men som vi samtidigt inte velat ha. Så varför inte bara slänga det då? Nej, ställ in det där och skjut ”problemet” på framtiden bara. 🙄

I morse när jag och Robban vaknade så låg vi och pratade lite om den kommande renoveringen. Och då sa Robban ”Om du vill så kan du ju plocka lite med skiten där inne. Det är ju inte så bråttom. Vi kan kanske köra igång renoveringen nästa vecka?” Nästa vecka?!? Tjoho!! Det är ju söndag idag, det betyder att nästa vecka börjar i morgon!! 😜

Jag vill inte låta någon tid gå till spillo så jag satte genast igång att röja. Sopsäck efter sopsäck fylldes med skräp……som kunde ha kastats från allra första början istället för att ställas in där. 🙄 Jag kom på att jag skulle ju kunna göra det enkelt för mig och bara pressa in allt längst in mot väggen och bygga den nya väggen utanför….. Men jag antar att det inte är så man ska göra. Nog för att jag brukar bygga in små ”överraskningar” i väggar och golv varje gång vi renoverar. Men att bygga in säckvis med saker är kanske att ta i. 😂 Och det finns ju trots allt en del saker i den där röran som jag faktiskt vill behålla och komma åt……och då behöver ju dom sakerna få en ny plats…… Vilket resulterar i att jag gav mig på den andra klädkammaren också. Det var ju alldeles hemskt vad mycket mög jag har sparat 🙄

I morgon så ska jag fortsätta med mitt röjande…..och det är inte helt omöjligt att jag ”råkar” riva en vägg i rena farten. Det kommer nog bli bra det här……så småningom 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *