Kärlek vid första ögonkastet ❤️

I Hässleholm finns en affär som heter Mixhuset. Dom har sjukt fin inredning och jag skulle kunna lägga obeskrivliga summor på det stället (om jag bara hade bott i ett palats så att jag hade fått plats med alla dom där fina sakerna……och om jag bara hade haft dom där obeskrivliga summorna som jag vill lägga där) Jag sticker in där lite då och då. Går runt där bland allt fint och fantiserar om att få ha alla dom där fina sakerna. För några veckor sedan när jag var där för att titta på allt fint som skulle passa SÅ bra i nya köket så fick jag syn på ett vitrinskåp och mitt hjärta började klappa extra hårt. Jag blev kär. Varje liten cell i min kropp skrek VILL HA!!!

Men så tittade jag på prislappen och plötsligt så ville jag inte ha det lika gärna längre. (Eller Jo det ville jag visst. Men inte till det priset!!)

😲😲😲😲😲😲😲
När jag kom hem så berättade jag för Robban om den stora kärlek jag mött och han tyckte att jag skulle köpa det.
Men även om jag ville ha ett vitrinskåp och allra helst just det så ville jag inte lägga dom pengarna. Så jag började leta på nätet efter något liknande till bättre pris. Flera gånger har Robban ifrågasatt om jag inte trots allt skulle köpa just det där på Mixhuset efter som det trots allt var just det jag ville ha. Men jag var benhård. Jag skulle hitta ett billigare.

Men så igår körde jag och Jejje in till stan. Vi skulle egentligen bara till ÖB. Men så frågade jag om vi inte kunde sticka ner till Mixhuset och kolla om dom hade skåpet kvar. Jag ville bara titta för kanske, kanske jag hade målat upp en allt för vacker bild av det där skåpet. Kanske det inte alls var så fint som jag hade inbillat mig. Ville liksom bara titta för att ev. kunna lägga det bakom mig. Några få minuter innan stängning sladdade vi in på parkeringen och stormade in genom dörren och man kunde nästan höra personalen sucka djupt över korkade kunder som har haft hela förbannade dagen på sig att besöka butiken men som kommer ungefär samtidigt som dom sätter nyckeln i dörren för att låsa och gå hem. Jag ursäktade mig med att jag bara skulle titta på ett skåp. Vilket inte alls gjorde att dom kände sig gladare. En idiot kommer i sista minuten och tänker inte ens köpa något!! Jag stegade raka vägen fram till det där skåpet och insåg att kärleken mellan oss fanns kvar. Jag upptäckte även att det gjorde inte prislappen 😀

Jag tog ett foto på både skåpet och den nya (betydligt vackrare) prislappen och skickade till Robban. Jag hann knappt skicka iväg sms:et innan jag fick ett tillbaka: KÖP!!

Och som den lydiga fru jag är…..kan vara, så gjorde jag som han sa. Jag köpte och tog med mig min kärlek hem. Nu längtar jag ännu mer tills köket är klart så att jag kan få ställa min kärlek på plats….. Och leta igenom alla 67 lådorna för att hitta sakerna som ska stå i det där skåpet. Det kommer bli sååååå fiiiint.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *