Köksredskap planering del…..äh, vem kan hålla räkningen??

Även om det här med köksrenoveringen har fått läggas på is ett tag så betyder ju inte det att jag har slutat att grubbla, fundera och planera. Minst en gång om dan har jag tankar som rör det kommande projektet. Jag har åter igen gjort ändringar på Börjes ritningar men nu kan jag inte bestämma mig om jag gillar det bäst innan eller efter ändringen 😬

Den nya ändringen innebär att vi ska öppna upp dörren mellan hall och kök så att vi får ett större dörrhål. Något som 2, av varandra helt oberoende, snickare förespråkar. Men det innebär att vi måste såga lite i min älskade hall vägg och jag är livrädd att den på något sätt ska bli förstörd.

Men om vi bara får en riktig snickare att sköta det där med sågandet så ska det nog kunna bli bra. (Och skulle det inte bli bra så har vi ju någon annan att skylla på)

Att renovera kök är ingen billig historia och just det gör att jag får beslutsångest!! För tänk om vi, när nya köket väl är på plats, ångrar oss och inser att vi hade velat ha det annorlunda. Så jag kontaktade helt enkelt en ny firma för att rita upp köket. Jag tänkte att den nya firman kanske tänkte HELT annorlunda och gav oss nya idéer som vi inte alls tänkt på innan. Och sen kanske vi skulle hitta någon lösning mitt emellan. Igår fick jag dom nya ritningarna och nu är min beslutsångest större än någonsin!!

Den nya ”ritaren” (Det heter alldeles säkert inte ”ritare” men ni förstår vad jag menar) har inte tänkt ”bardisk” där väggen just nu finns, utan har öppnat upp helt och hållet. Och kanske skulle det bli bättre 🤔 Jag gillar ju stora luftiga ytor men det kanske blir för öppet?

Han har även flyttat in spisen i hörnan vilket jag tycker är snyggt. Men den snickaren som jag har störst förtroende för sa att det stjäl väldigt mycket plats eftersom det bygger ut från väggen. Men blir det trångt att ha det så när vi öppnar upp dörren till hallen? Jag kan verkligen inte bestämma mig!!

Vad tycker ni?

Här är bilderna från förra förslaget:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *