Körkort och nervositet.

I morse gjorde Jag, Robban, svärdottern och Jejje en liten tripp till Helsingborg. Där satt den tre av oss och nervöst väntade medans Jonathan gjorde sin uppskrivning för körkortet. För oss som satt och väntade så sniglade tiden sig fram. Men efter bara en halvtimme kom han ut som körkortsinnehavare!!

Ute vid bilen rev han sen övningskörnings skylten i två delar…..och tvingade in mig och Robban i baksätet!!! Fram skulle flickvännen sitta sa han.

Här bak sitter vi som två pensionärer

Ett stort grattis till dig Jejje, du är grym!! Och ett stort grattis till mig som nu har egen privat chaufför. Skjutsen till och från Björket på lördag är nu löst 😉

En stolt Jonathan körde lungt och ordentligt hem sina föräldrar till hemmets lugna vrå. Men det var enbart för att byta till sin egen bil och sen ge sig ut på den allra första turen ensam i bilen.

Redo för första ensamma turen 😲

Jag är obeskrivligt stolt över Jonathan som klarade körkortet. Men samtidigt så känns det så fel att han ska ge sig ut alldeles ensam på vägarna. Och jag ska inte förneka att jag känner mig lite nervös 😬 Min lilla lilla prins har plötsligt blivit stor.

Ut i trafiken, ensam bakom ratten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *