Liten blir stor.

Tre gånger om året så ställer jag mig samma fråga ”vad var det som hände??” Denna fråga kommer varje gång någon av mina älskade söner fyller år. Igår var det Jonathan som fyllde år (och jag ville blogga om det men hade ju som ni vet problem med bloggen) Jonathan fyllde 18 år igår. ARTON!!!!! Pang sa det och han var plötsligt ”vuxen”

Det känns som att det bara var något år sedan som vi hade en liten blond och tanig kille som smälte allas hjärtan med sin oerhörda charm och sin (okontrollerbara) rättframhet.

Den där lille killen med myror i byxorna som sällan satt stilla och som med sin enorma oräddhet skapade en ständig oro hos sina föräldrar. Den där oräddheten som mer än en gång slutade på akuten för att sys och plåstras ihop.

Vårt lilla charmtroll…..var tog han vägen? Nu är han plötsligt en man. En man som har växt om både mig och Robban. En man som är oerhört artig, trevlig, omtänksam och kärleksfull. Och än idag vinner han de flestas hjärtan.

Det har hänt så oerhört mycket med Jonathan bara det senaste 6 månaderna. Han har mognat väldigt mycket. Blivit väldigt ansvarsfull och pålitlig. Och det går inte en enda dag utan att jag känner mig oerhört stolt över att få vara hans mamma.

Igår fyllde han år…. Idag klarade han halva sitt körkort. Uppkörningen gick som en dans och det fanns (enligt uppkörning ledaren) inga tveksamheter om att han kan köra bil. (En liten klapp på axeln till mig och Robban som varit hans körlärare) Nu är det bara uppskrivning kvar. Men den kommer han fixa på ***dag, sen ser vi nog inte så mycket av honom. 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *