Martin- Mannen med en ängels tålamod.

Stackars Martin!! Han hade ingen aning om vad han gav sig in i när han erbjöd mig att hjälpa till med en ny blogg. Jag försökte förklara att jag var korkad och trög och inte fattade ett dugg när det kom till datorer och teknik. Men Nejdå, han ville minnas att jag var smart sa han. Ja det skulle jag oxå vilja minnas, men det är ju inte att minnas sanningen. Och det har jag nog, flera gånger om, bevisat för stackars tålmodiga Martin vid det här laget. Eller om han är tålmodig egentligen vet ju inte jag. Han sitter nere i Aten (den gotte grisen) och försöker hjälpa ett dumhuvud (mig) via messanger. Om han spottar svär och kastar saker omkring sig i ren frustration,  över hur korkad jag är, vet ju inte jag. Jag är alldeles säker på att han börjar himla med ögonen varje gång han ser att det är jag som skriver till honom på messenger. Och man kan nästan höra en ljudlig suck ända från Grekland och hit. Men ändå så svarar han snällt på alla mina korkade frågor och gör allt han kan för att hjälpa mig. Han gick tom. Så långt en av gångerna att han bad mig skriva en lista på vad jag ville ha så skulle han fixa det. (Han ville väl få allt överstökat med en gång och hoppades väl sen på att slippa mig kan jag tänka) Jag tyckte att det var oerhört snällt av honom och skickade genast iväg en lista på vad jag ville ha.

  • Ett nytt kök
  • En markis till uteplatsen
  • Ett nyrenoverat badrum.

Då skrattade han bara åt mig?? Vad gjorde jag för fel?? Nå väl, Rom byggdes ju inte på en dag så han fixar kanske den där lustan längre fram. 😉

Iallafall, det han skulle hjälpa mig med denna gången var att göra texten svart eftersom en av mina läsare (Lene❤️) påpekade att den var lite svårläslig om man inte hade den bästa synen. Och vad gör man inte för en trogen läsare? Så detta inlägg är lite av en ”test” på om det nu blev mer löttläsligt……och även ännu ett test på Martins enorma tålamod. 😬

 

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *