Matta, julklapp och tunn plånbok

Jag har (som ni vet) beställt en matta……och en soffa. 🙈 Och för någon dag sedan så kom det ett sms som talade om att mattan är skickad. Och det är väl på sätt och vis kul, men jag hade ju hellre sett att soffan kom. Speciellt med tanke på att jag nog har ångrat mig lite ang den där mattan. 😬 Eller ångrat mig kan jag väl inte säga att jag har gjort för jag tycker att den är jätte snygg. Men jag har hittat en annan….ännu snyggare…..men dyrare. Men jag känner att den skulle passa såååååå bra i vårt tvrum. Och jag känner att jag verkligen behöver den i mitt liv 😍

Jag skickade länken på mattan till Robban och berättade att den önskar jag mig i julklapp, fast att vi inte ens köper julklappar till varandra men ändå köpte en soffa som julklapp till oss själva från oss själva, och så påminde jag honom om vilken underbar fru jag är som lagar mat åt honom varje dag och gör goda baguetter till honom då och då som han kan ha med till jobbet. Jag talade om att jag tvättar hans kläder och…..ja jag höjde mig själv till skyarna helt enkelt. Jag försäkrade honom om att jag skulle bli så glad, så glad när jag på julafton fick den där mattan och sen skulle jag älska honom gränslöst i resten av mitt liv!! Den redan beställda mattan har vi 365 dagars ångerrätt på så den kan vi skicka tillbaka. Dock fick jag lite intryck av att han inte alls hade några planer på att köpa den där mattan. För han, precis som jag, tycker nog att den är alldeles för dyr. Men idag så visade jag honom en liten uträkning som gjorde att den trots allt inte är så dyr. Om jag fick mattan och jag bara behöll den i ett enda litet år så skulle mattan kosta 8 kronor och 21 öre om dagen. Det är väl inte så mycket? 😜 Och jag kommer ju garanterat att ha den mattan myyycket längre än ett år och då blir den ju bara billigare och billigare för varje dag. (jag kan då räkna ut det jag 😂)

Robban, tänk vilken glad och nöjd fru (och fint tvrum……och lätt plånbok) du skulle få om du gav henne den mattan!!! 😍😍

Jag lägger länken HÄR ifall du av någon anledning har slarvat bort den. Och tänk på att det är ganska så lång leveranstid 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *