Matta och kapsåg

Jag har varit och uträttat ärenden i Kristianstad idag. Skulle handla lite till jobbet osv. Robban visste att jag skulle dit och tog genast sin chans att utnyttja situationen. Jag han knappt komma in i Kristianstad kommun innan jag fick ett sms av honom på saker han ville att jag skulle köpa.

Jag skickade genast ett sms tillbaka och hoppades att han skulle fatta piken.

Då väcktes plötsligt intresset för att köpa julklappar för då tyckte han att vi skulle köpa dom julklapparna till oss. Till OSS?!?! Vad ända in i hel… ska jag med en kapsåg till? Det känns ju lite som att han då får två julklappar. För han kan ju såga och kapa saker (jag antar att det är sådant man gör med en kapsåg 🤔) och njuta av, titta på, trampa på min matta. Han kan till och med få lov att dammsuga, rista och banka min matta om han vill. Men som sagt, vad ska jag göra med hans kapsåg? MEN….. Jag ska inte vara den som är den. Jag såg ju genast hur jag skulle kunna vinna på detta. Det må hända att Robban är den som vinner mest genom att få ta del av båda ”julklapparna” men jag känner att jag kan stå ut med det, bara jag får mattan jag vill ha 😍 Och det gäller ju så klart att smida medans järnet är varmt så jag köpte med mig den där sågen hem. Och innan han hade chans att ändra sig så slängde jag iväg en beställning på den där mattan. Ska han ha julklapp så ska jag!!

Woho!! Om bara ”gudarna” (???) dyker upp som dom ska så är den ”snart” min

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *