MIN älskade pappa

Underbara, fina pappa!! Idag är det DIN dag. Ja det må hända att det är fars dag och att det tydligen är en dag då alla (eller iallafall de flesta) pappor ska hyllas. Men ingen annan förtjänar det på samma sätt som du. Du är ju den överlägset bästa. Och jag är lyckligt lottad som fick just den bästa pappan.
Du har alltid funnits där för mig. Även när jag faktiskt inte riktigt har förtjänat det. Du har varit den som egentligen mest har lärt mig en massa skit och dumheter när mamma tappert har försökt lära mig vett och etikett. Av någon anledning var det så mycket lättare och roligare att lära mig saker av dig. Tack vare dig och ditt sätt att lära så kan jag stava till ABSOLUT idag 😂 Och jag vet vad man kan göra ”högt uppe på berget.” Min rappa och stora trut har jag utan tvekan fått av just dig. Likaså min sjuka ”under bältet” humor.
Ända sedan jag var liten så har jag sett dig som stor, stark och tuff. Det är först i vuxen ålder som jag på riktigt har sett vilken mjukis du egentligen är innanför det där stora starka ”smea skalet” För där inne finns det allra mjukaste varmaste hjärtat av alla. Hela den där stora ”smea kroppen” är så oerhört full av godhet och en obeskrivlig kärlek!! Och jag är så oerhört stolt över att få ha denna kärleksfulla mannen som min pappa och morfar till mina barn. (Om än en något halv galen sådan 😂)

Jag har verkligen inte ord nog för att beskriva hur gränslöst mycket jag ÄLSKAR dig!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *