Min pusselbit

När jag var 18-20 år så höll jag alltid till på ett uteställe som hette CC. Varje Onsdag var jag och en kompis där. Och varje torsdagsmorgon sa vi att vi inte skulle dit nästkommande onsdag. Ändå så kom vi infarande genom dörrarna kl 21:59 på Onsdagen igen. Fram till klockan 22:00 var det halva entrépriset. Så vi kom alltid med andan i halsen i sista sekunden. 

Till skillnad från väldigt många andra som var där så gick vi inte dit för att ragga. Så fort någon ens kom i närheten så flydde vi. Vi var singlar och så ville vi att det skulle förbli. Men så en kväll när vi stod i baren och försökte undvika slemmiga typer på dansgolvet, så kom det in en kille genom dörren som jag inte kunde slita ögonen ifrån. Han var så jävla snygg!! Jag lutade mig över mot min vän, pekade mot killen och sa: ”Han ska jag ha” varpå min kompis konstaterade att han har ju flickvän. Ja han hade till och med henne med sig. Men jag talade bara om för min vän att det var helt oviktigt. För han skulle bli min

Ca 5 år senare träffade jag denna kille igen. Denna gången hemma hos helt andra vänner. Och denna gången hade han minsann ingen flickvän. Men han var precis lika snygg. 😜 Ganska snart blev han (helt enligt planerna) min. Jag var så kär så kär!! Det jag kände för just honom hade jag aldrig känt förut. Det var som om han var den som jag hade väntat på i hela mitt (då 23åriga) liv. Han var snäll, kärleksfull och perfekt på alla sätt och vis. Han var pusselbiten som saknats i mitt liv! 

Nu så här 18 år senare så är han fortfarande min pusselbit, och jag är hans. Väldigt ofta kallar vi även varandra för ”min pusselbit”

Denna helgen är det eeotikmässa i Hässleholm. Där är (förutom en massa erotik av olika slag) en massa olika tatuerare. Så idag åkte jag och Robban in där för att träffa en av dessa tatuerare och föreviga varandra. 😀Under tiden som jag satt och ”plågades” så stod Robban vänd mot scenen där det (passande nog) befann sig en kvinnlig strippa utklädd till nunna. (Den utstyrseln behöll hon dock inte speciellt länge.) 

Så fort jag var klar så var det Robbans tur att ”plågas” 


Erotikmässsan var verkligen väldigt bra planerad. För i samma sekund som Robban satte sig på stolen så kom det upp en manlig strippa på scenen. 😂

Jag har ärligt talat aldrig riktigt förstått det där med strippor. Dom ska stå där uppe på en scen , jucka mot stolar och stolpar samtidigt som dom kastar av sig plagg efter plagg och sen går dom av scenen igen. Vad är meningen? 

Nå väl. Vi kom dit där av en enda anledning och det var för tatueringarna och dom fick vi gjorda. 😊

Han är min kärlek, min kung, min pusselbit. ❤️ 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *