Nakenbilder och partnerbyte.

Jag får en väldig massa skit i inkorgen på min mail. Allt ifrån medium som kan se min framtid (men inte mitt rätta namn) till ”banker” som gratulerar ”trullsan” till den godkända låne ansökan på 300.000kr. (verkar ju vara en seriös bank som godkänner lån utan att ens ha koll på vad låntagaren heter) och så är det tips för hur jag (?!?) får stenhårt stånd på bara några sekunder. Idag fick jag mail från ”Lena” som tycker att vi ska träffas. Jag förstår dock inte riktigt varför??

För det första så undrar jag varför hon vill att jag ska se hennes nakenbilder. Och för det andra så undrar jag varför hon vill berätta för mig att hon söker en man som är lite äldre än henne? Menar hon att hon vill låna Robban för att glädja henne?? Ett sådant ”lån” anser jag dock inte att man ber om via mail. Sådant tar man väl ändå personligen öga mot öga. 🙄 Inte för att det skulle förändra något, trots att hon försöker ”locka” med nakenbilder, drycker och efterrätt. Svaret är ändå NEJ!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *