Nästa projekt?

Stackars Robban vad han blir trött på mig ibland. Ganska ofta faktiskt. Vi har ju, som alla nog har förstått, renoverat en del sedan vi köpte huset. Och för varje rum man renoverar så tänker man att NU finns det inte mer att renovera. Men så inser man att det gör det ju visst. Efter att vi blev klara med hallen på ovanvåningen (som jag bara älskar) så sa Robban att nästa projekt minsann får bli källartrappan. Och visst håller jag med honom om att den verkligen behöver fräschas upp. Men hur roligt är det? Det där är ju ett utrymme som aldrig syns. Ja han ser ju det förståss när han ska gå ner för att vitja sina fällor och jag ser den när jag går ner för att tvätta. Vilket i och för sig sket ett par gånger varje dag. Men det är ju liksom inget utrymme som man direkt kan inreda. Uterummet behöver oxå en uppfräschning. Men jag vill först komma fram till vad det faktiskt ska användas till. Just nu är det lite av ett ”vi ställer det här så länge rum” Tv rummet döremot, det skulle jag vilja ge mig på 😜 Jag har väldigt många fotoalbum. Alltså verkligen massor. Och dom vill jag ha kvar. Det händer ju faktiskt att jag tittar i din och då vill jag ha dom lätt tillgängliga. Men samtidigt inte synliga. Öppna hyllor med böcker är något av det värsta jag vet. Det bara rörigt ut och get alldeles för mycket yta för fann att lägga sig på. Just i dagsläget så har vi skåp från Ikea att gömma allt bakom. Men dom är jag väldigt trött på. Och dom går dessutom inte hela vägen upp till taket. Perfekt yta för dammet att lägga sig på. Mindre perfekt höjd när det ska torkas av.

För många år sedan så var en vän till mig (Linda) med i ett tv program som hette ”Hjälp, vi ska flytta ihop” Ett typ inredningsprogram likt ”Sofias änglar” (fast utan den tragiska bakgrunden) som gjorde om och inredde ens hem. Dom byggde bla upp en ”vägg” som dolde förvaring. Och jag blev fullkomligt kär i den där väggen och har velat ha en sådan sedan dess. 😍 En av alla gånger som jag var hos Linda så fotograferade jag väggen för att i framtiden (om jag lyckas övertala Robban) kunna bygga en sådan hemma hos oss. Jag sparade bilderna i datorn men sen har jag inte hittat dom igen. Men så idag dök dom av en ”tillfällighet” bara upp där på datorskärmen (efter att jag letar aktivt i nästan 2 timmar)

Fina Linda ❤️❤️

Robban har dock varit lite svår övertalad. Det är precis som om han inte riktigt förstår hur mycket vi behöver en sådan ”vägg”. Eller iallafall något liknande!! Hela tv-rummet riktigt skriker efter att få den typen av förvaring. Hör han inte det? Nej istället så pratar han om så tråkiga saker som att göra vid källartrappan. 🙄

Robban, om vi bara gör den där väggen så lovar jag att inte komma med fler av mina jobbiga idéer sen. 😘

En kommentar till “Nästa projekt?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *