Nattlig panik och stökande.

I julas fick jag bland annat ett armband av vår underbara svärdotter. Ett armband som betyder väldigt mycket för mig och som jag alltid har på mig. Ett armband med en liten ängel och texten ”Angels watching over me” Armbandet i sig var jätte fint. Att det dessutom skänktes pengar till bröstcancerfonden när det köptes gjorde mig varm i hjärtat och jag ska erkänna att det kom en liten tår när jag såg det (jag var nog allergisk mot julgranen. Där av rinnande ögon 😉)

Jag tar bara av armbandet när jag duschar (eftersom det stod att man skulle undvika att utsätta det för fukt) men så fort jag kommer ur duschen så åker det på igen. Om jag skulle glömma att ta på mig det (vilket har hänt en gång) så känner jag mig naken. Jag har tom på mig det när jag sover. I natt drömde jag att jag hade tappat bort mitt älskade armband och jag vaknade av att jag for runt i sängen och letade som besatt. Lyfte på kuddarna, täcket och i vildaste panik treva omkring i sängen för att hitta det. Det tog en stund innan jag var så pass klar i huvudet att jag fattade att armbandet satt som det skulle på armen och då kunde lägga mig ner och lugnt somna om.

Det är inte första gången som jag håller på att böka på nätterna pga detta armband. För några månader sedan så drömde jag också att jag tappat bort det. (Minns inte om jag bloggade om den händelsen) Då drömde jag att jag, åter igen med panik, letade igenom lådorna i mitt sängbord för att hitta det. Jag har tre lådor i mitt sängbord och när jag vaknade så var alla tre lådorna utdragna och det var en väldig oordning i dom. Hrm….. någon som är drömtydare och kan förklara denna nattliga skräck för att förlora detta armband??? Och finns det någon som kan förklara hur Robban ens klarar av att sova bredvid mig utan att vakna när jag håller på att stöka om nätterna?? 🤔

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *