NU flyttar julen in!!!

Det har kliat i fingrarna på mig ett tag. Jag vill börja julpynta!! Jag har nämnt det lite i ”förbifarten” till Robban i hopp om att liksom få ett godkännande. Inte för att han brukar behöva (eller ens få chansen) godkänna saker som jag vill göra. Men jag har ju liksom själv känt att det kanske är lite tidigt. Men om bara han skulle ge sitt ”godkännande” så skulle det liksom vara okej. (så skulle jag ju kunna skylla på att det var han som ville om någon skulle kritisera mitt tilltag) Men varje gång som jag har nämnt det så har Robban, nästan chockat, frågat ”Redan?!?” Och då har jag pressat undan mina ”pyntar lustar” Men så i går så tyckte Robban att det minsann var dags att putsa fönster. (Ja, han är en sådan där man som mycket väl kan ta tag i sådana saker utan att ens ha blivit ombedd. Och JA, jag vet att jag ibland har det bättre än vad jag förtjänar 😜)
Robban tog bort allt från fönsterbrädan och lyfte ner gardin stången och satte igång med fönstertvättandet.

Där och då såg jag min chans!! Man hänger inte upp en ”skitig” gardin i ett rent fönster. Så att börja putsa fönster var som att ge mig en tyst tillåtelse till att sätta igång 😜😜.
Här finns ingen tid att förlora, tänkte jag och slet av gardinen och slängde den kvickt i tvätten. En gardin ”måste” vi ju ha, och ”olyckligtvis” så finns det ju bara en julgardin att ersätta den förra med 😉 Och när väl julgardinen var på plats så var det väl lika bra att gå ”all in”. När jag ändå hade ångan uppe tänker jag.

Så stjärnan kom upp, fotona över tv:n gjordes om till ”julklappar” (med mitt minne så kommer jag bli jätte överraskad när jag öppnar dom igen när julen ska städas ut 😂)

Vita ljus byttes ut mot röda, kuddar och filtar i soffan byttes ut osv, osv osv. (”Snart” byter jag tom ut hela soffan 😜)

Efter mycket blod, svett och tårar (nja, det där med blod och tårar är kanske att ta i) så var det klart. Julen har flyttat in i den Sandénska tv-rummet.

Jag är dock inte helt nöjd. Jag känner att något saknas men kan inte riktigt sätta fingret på vad 🤔 Men det ger nog med sig med tiden när jag bara råkar snubbla över det.

När jag nu ändå har ångan uppe (och en ledig dag) så kan jag väl lika väl ge mig på resten av huset oxå😜 (Innan Robban kommer hem från jobbet och har en chans att stoppa mig)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *