Ny blogg……igen

Idag när jag satte mig för att blogga så visade det sig att ingenting fungerade som det skulle. Det gick varken att ladda upp bilder, spara eller publicera text och när jag klickade in på min egen blogg adress så gick inte sidan att nå. Jag kände en panik växa. För jag ville ju blogga!!! Jag slängde genast iväg ett meddelande till Martin (stackars Martin som alltid får stå ut med min okunskap och mina dumma frågor så fort jag har problem med bloggen) Han förklarade något om någon leverantör som gått i konkurs och den konkursen drabbade tydligen min blogg. 😱

Men Martin han kan tydligen lösa allt. Han sa något om domäner, leverantörer och servrar och jag fattade inte ett dugg. Men han skulle lösa det sa han. Och bara någon minut senare så hade han flyttat hela min blogg till ny adress. TACK MARTIN!!! Utan dig hade jag legat i en hyperventilerande hög på golvet just nu.

Detta innebär att adressen till bloggen nu är en annan, så ni som hitentills har prenumererat på min blogg måste börja om med prenumerationen. Och ni som ev. har lagt den som favoriter i er dator måste göra om det. Den nya adressen är: jessica.sweman.com

En kommentar till “Ny blogg……igen”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *