Ointressant fotboll och goda drinkar.


Jag försöker vara en god hustru och följa med min make när han, iklädd din Sverige tröja, ska skrika, gapa, spotta, svära och vråla framför en storbildsskärm utanför en restaurang på campingen.

Jag som, vad jag kan minnas, aldrig har sett en hel match eller ens varit intresserad av fotboll, resonerade som så att jag kunde ju följa med för att dricka en cider eller två från baren. Robban fnös och sa att jag aldrig kommer att kunna ta mig fram till baren. Hrm……efter snart 20 år tillsammans så borde han känna mig bättre än så. VILL jag fram till baren så kommer jag fram till baren!! (Jag har för guds skull varit i Ullared många gånger. INGEN har så vassa armbågar som jag. 🤣)

Passade på att även köpa en öl till Robban när jag var framme i baren FÖRSTA gången.
En strawberry daiquiri andra gången…..
En…….jag har ingen jävla aning tredje gången. Hrm….det här med fotboll börjar bli riktigt trevligt.

Jag dricker drinkar (och får tinnitus av allt skrikande) medans Robban (och alla andra) tittar på fotboll. Och medans alla andra håller koll på poängställningen så står jag och funderar på så relevanta saker som hur dom får gräsmattan på en fotbollsplan att bli randig 🤔

Just nu… (Med 45 sekunder kvar av matchen så ser det ut som att väldigt många kommer att gömma sina åtråvärda Sverige tröjor låååångt in i garderoben) För mig spelar det ingen som helst roll… Dom hade iallafall goda drinkar i baren… Som jag tog mig fram till, utan problem, inte mindre än TRE gånger 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *