Osynlig målning och obekväm arbetsställning

Just nu så känns det som om renoverandet står stilla eftersom jag inte kan göra något just nu. Och detta pga Robban som tyckte att vi skulle måla i den klädkammare som vi ska ha kvar. På ett sätt helt onödigt för det är ju väldigt, väldigt sällan som vi bjuder in gäster där, eller ens vistas där inne själva mer än väldigt korta stunder för att ta ut eller ställa in något. Men visst. Det kommer ju kännas fräschare att veta att det är nymålat där bakom den ständigt stängda dörren. 🙄 Jag ska väl erkänna att just måla klädkammaren inte har stått överst på listan över vad jag vill göra vid i huset. Ska jag vara helt ärlig så har det inte funnits med på listan överhuvudtaget. 😂 Nå väl, nu tyckte väl Robban att han hade hittat ett litet utrymme i huset som han fick bestämma över alldeles själv så det ska jag väl inte ta ifrån honom.

Otroligt skön arbetsställning
Första strykningen

Även om det tar emot att erkänna så blir det ju faktiskt bra. Men å andra sidan så är det knappast något jag hade gått och retat mig på om vi inte hade gjort. Men jag får väl ändå klappa Robban lite extra på axeln och berömma honom så att han går med på att måla resten av rummet också sen 😉

I morgon är det torrt och jag blev oväntat ledig eftersom ett möte på jobbet blev inställt. Så i samma sekund som jag öppnar upp ögonen i morgon så ska jag börja sätta in saker där så att det blir fritt för rivning i rummet utanför.

Titta noga på väggen Robban. Det är inte säkert att den står kvar när du kommer hem från jobbet i morgon. 🤪

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *