Överraskning!!

ÄNTLIGEN kan jag säga något!!
Jag älskar att överraska folk. (Speciellt mina barn.) Och just överrasknings fester är ju bara SÅ kul. Jonathan fyller snart 18år!! (Jag hyperventilerar vid blotta tanken) och jag och Robban ville göra något speciellt för honom. Jonathan har vuxit och mognat något oerhört det senaste året och har visat att han faktiskt har blivit en ansvarsfull och (nästan) vuxen man. Hela sommaren har han plikt troget masat sig upp ur sängen i ottan för att gå och jobba. Och han har gjort oss oerhört stolta över att få vara hans föräldrar ❤️ Vi ville visa honom vår oerhörda uppskattning och stolthet genom att göra något speciellt för honom och kom fram till att han nog skulle bli glad för en fest. Så vi (eller snarare jag, Robban är allt för oteknisk) skapade ett hemligt evenemang på Facebook där vi bjöd in dom som står honom närmast och dom som vi trodde att han skulle vilja ha på en fest Till Jonathan sa vi att det var jag som skulle ha fest. Mest för att vi skulle kunna förbereda osv utan att han skulle tycka att det var konstigt. För att vi skulle kunna ”födelsedags dekorera” så hade vi även ”kalas” för släkten på dagen. Det har tisslats och tasslats bakom ryggen på Jonathan och alla har varit livrädda för att försäga sig och förstöra hela överraskningen.

Vi kallade in ”våra” ungdomar och fick hjälp med att bygga party tält. Och sen har jag och svärdottern pysslat och pyntat och gjorde fint till lördagens kalas.

Jag förberedde mat och fixade inför kalas med släkten och Jonathan försökte få kompisarna att vilja hitta på något. Men ingen verkade riktigt ”taggad” och Jonathan började ställa in sig på att ha en lugn kväll hemma med flickvännen.

Mormor, morfar, farmor och farmors syster kom för att fira honom och ge honom lite presenter.

Pqketöppning

Vi åt och umgicks och jag blev mer och mer nervös för att våra planer inte skulle hålla hela vägen. Vid 17 tiden sa Robban att han var tvungen att köra iväg och lämna släpet till några som skulle låna det. Det tyckte inte Johnatan var speciellt konstigt. Han stannade kvar och pratade med mormor och morfar (som dröjde kvar bara för att få se självaste överraskningen)

Jonathan blev väldigt förvånad när han kom tillbaka efter bara några minuter igen, men med en väldigt speciell last.

Åter igen presentöppning

Jonathan snackar med Robin och försöker ta in vad som just hänt.
Fram med maten igen 😁

Jodå, linslusen (hon som inte missar en chans att få vara med på bild) var också här 😂
En fortfarande chockad Jonathan håller tal och förklarar hur oerhört glad han är för att alla kom.

Stolt över Biltema tröjan han fick av lillebror

Kvällen blev lyckad och vår blivande 18åring var minst sagt nöjd.

Tack till min underbara svärdotter som hjälpte till med planering och förberedelser. Och tack till alla Jonathans fina vänner som kom, överraskade, firade och gjorde Jonathans kväll minnesvärd. Det känns så bra att veta att han har vänner som er. ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *