Panik, toapapper och dusch

Hysterin kring corona skrämmer mig ärligt talat mer än viruset i sig själv. Folk är ju inte kloka!! Butikshyllorna töms på pasta, mjöl, konserver och…. Toapapper!?! Jag kan (till viss del) förstå hysterin kring mat. Skulle det vara så att man tvingades bli isolerad så är det ju klart att man behöver ha mat. Äta bör man, annars dör man. Men är möjligheten att torka sig i röven så livsviktig att man nästan måste starta slagsmål i affären för att få sista rullen toapapper?

Det känns som att folk fullkomligt har slutat att tänka logiskt och prioritera. Skulle toapappert ta slut så är det väl bara till att hoppa in i duschen och tvätta sig efter toalett besöket??

Det verkar som att folk fullkomligt har missat symtomen för Corona. Diarré är inte ett av symtomen!!

Självklart så köper även jag toapapper. Men jag tömmer inte affären. Jag köper toapapper i samma mängd som jag alltid har gjort långt innan corona. Men ändå så skäms jag när jag står där i kassan och ska betala. Jag vill inte att kassörskan ska tro att jag är en ”sådan där” En sådan som i panik fyller hela badrumet med toapapper. Jag vill bara ses som en helt vanlig människa med normal pappers förbrukning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *