Paprika fritt restaurangbesök. 

Robban är ibland en väldigt knepig person och jag kan ibland bli sjukt provocerad av hans resonemang och principer kring saker. Som tex när man ska ut och äta på restaurang. Det viktigaste för mig är att stället är fräscht och att maten är god. Sen är det ju även ett stort plus om man även får bra service. Robbans prio 1 tycks vara att där är mycket folk?!?! Jag är lite tvärt om. Ju mindre folk, desto mindre risk för äckel som snyter sig. Men samtidigt så kan jag till viss del hålla med honom. Är vi tex i en ny stad och ska besöka en ny restaurang så väljer även jag en restaurang med mer folk. En folktom restaurang ger ju inte direkt intrycket av att vara lika bra som den där allt folket är. Men har jag varit på restaurangen innan så vet jag ju hur den tidigare upplevelsen var och då har jag inget större behov av andras recensioner. Smaken är ju som bekant väldigt olika från person till person. 

Imorgon planerar vi att ta med barnen på bio och restaurang besök. Vi diskuterade fram och tillbaka vilken restarang vi skulle välja. Just favoriterna är stängda vid den tiden i morgon och vi resonerade fram och tillbaka vilka alternativ som finns. Så kom Robban på Infinity i stan. Men sa sen genast ”men där är ju inget folk.” Jag frågade om han var ute efter god mat eller umgänge. Och så berättade jag (med dreggel i mungipan) hur sjukt god laxplanka jag åt sist vi var där. Men han förklarade att när det inte är folk på en restaurang så är det oftast ingen bra mat där. Hrm…. jag håller med, men de gånger vi ätit där så har det varit väldigt gott. Det har vi varit överens om när vi gått där ifrån. Mätta, nöjda och belåtna. Det enda som har funnits att ”klaga” på är att en gång när vi åt pizza där så var det väldigt mycket paprika på pizzan. (Hur var det nu med smaken?? Olika va?) Men den där satans paprikan tycks förfölja Robban för den drar han upp varje gång infinity ens kommer på tal. Trots denna paprika så vann just infinity pris för att baka Hässleholms bästa pizzor för något år sedan. Men det kan ju vara så att paprikan var slut just i tävlingsskedet. 😉 

Just så här efter jul så brukar det sällan vara mycket folk på restauranger över lag. Men jag har dock kommit på en restaurang som allt som oftast har mycket folk. Så den får det bli. Smakar för jävligt men där är ju iallafall gott om folk och vad jag vet så har dom inte paprika i en enda av sina menyer. Så Mc Donalds får det bli!!  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *