Pengakåta idioter!!

Alltså jag slutar verkligen inte att förvånas över vilken otur vissa människor har när dom tänker!! Eller tänker dom alls?? Jag såg ett inlägg på Facebook idag som Harrys i Hässleholm lagt in och ärligt talat så känner jag ett oerhört stort behov av att fullkomligt idiot förklara ägarna till det stället!!!

Är du sjuk, stanna hemma.” Vad f*n hjälper det när man kan bära på Corona i 2 veckor innan man visar symptom eller blir sjuk?? Då tror man ju att man är frisk, trots att man vandrar omkring som en enda stor fara för allmänheten!!

Vidare skriver dom ”Smittspridningen i Skåne är i nuläget låg” Så då vill alltså Harrys dra sitt strå till stacken och öka på farten på spridningen?!? Pengar framför liv helt enkelt. Dom har fått ganska många arga kommentarer på sitt inlägg från folk som (precis som jag) är upprörda över deras totala brist på ansvarstagande. Och dom försöker tappert försvara sig med att ansvaret ligger på var och en att hålla avstånd.

Absolut är det var och ens ansvar att hålla avstånd och förhindra smittspridning. MEN…. Vi alla har väl varit 18-25 år (vilket jag tror är åldersgruppen som besöker Harrys nattklubb) När jag var i den åldern så var jag odödlig och trodde att ”det händer andra, inte mig” Och det är väl i stort sett bara folk över 70år som är i riskzonen. Eller?? Dessutom, hur bra omdöme eller konsekvens tänk har man som ungdom och dessutom som full?? Ägarna av Harrys i Hässleholm är, vad jag vet, vuxna. Och om inte ens dom tycks ha något vidare omdöme, så hur kan dom ens tro att en alkoholpåverkad 18-25 åring har det??

Jag förstår att Harrys, precis som alla andra restauranger och uteställen, går med brak förlust just nu. Och jag förstår att dom är desperata efter lösningar för att kunna ta sig igenom denna krisen. Men att vara så pass desperata att dom går emot alla rekommendationer och öppnar upp för en ”smittokväll” som faktiskt kan DÖDA fler än den roar är bara så obeskrivligt omdömeslöst!!

Dagens ris och spottloska går utan tvekan till de pengakåta ägarna på Harrys i Hässleholm!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *