Pennförbud och sex med grannens katt

Jag älskar verkligen Robban. Han är pusselbiten i mitt liv. Han är ödmjuk, snäll och alldeles, alldeles underbar. MEN….. han har något som ofta driver mig till vansinne. Han klottrar….på ALLT. Pratar han tex. i telefon och någon ger honom ett telefonnummer, en tid eller något annat som han behöver komma ihåg så skriver han upp det. Och det är väl bra….. om det inte var för att han skriver på första bästa yta han hittar som går att skriva på. En tidning, ett kuvert, en lapp, ett papper. Vad eller vems ”sak” det är han skriver på reflekterar han inte ens över. Går det bara att skriva på så skriver han. Att jag har köpt en liten box med små lappar i till honom som han får lov att skriva på tycks han ha förträngt. Lika så att vi har något som kallas block. Jag blir lika vansinnig varje gång jag ser att han har varit och klottrat på något som faktiskt inte är hans eget.

Idag upptäckte jag att han hade lagt till någon typ av information på ett ”jobb papper” som var mitt. Det står t.o.m mitt namn på det om någon, mot förmodan, skulle missta det för att vara deras.

Jag har bett honom fler gånger än vad jag kan räkna till att inte skriva på första bästa papper som han hittar. Men det tycks inte gå in!! Jag har spottat och fräst av irritation när han kladdar på saker. Men han är totalt oförstående och fortsätter bara med sitt klottrande. Nu överväger jag att samla ihop varenda liten penna som ens finns att tillgå i huset. (Precis som man gör med små barn som vägrar förstå att man inte får rita överallt) Men då börjar han väl rista in sina siffror med en kniv i inredningen. 😡

Jag överväger även att skriva på allt jag hittar av pappersmaterial som är hans. Undra om det skulle kännas pinsamt för honom att komma in och lämna ett viktigt papper till chefen där det med stora svarta bokstäver står ”jag älskar min fru” Alternativt ”Jag tycker om att ha sex med grannens katt”

Lika pinsamt som när tex. Liam i framtiden, nervöst, sitter hos en ev. blivande arbetsgivare som tittar igenom hans avgångs betyg. Hummande och med höjda ögonbryn sitter den där eventuella arbetsgivaren där och imponeras av dom fina betygen som Liam (förhoppningsvis) visar upp. Men så får han ett något konfunderat utryck i ansiktet och frågar Liam vad det är för siffror som är kladdade i kanten. Och skamset får Liam svara att det är antingen ett mått på en tapetvåd som hans pappa skulle sätta upp för 7 år sedan eller telefonnumret till en kille som sålde en byrå en gång i tiden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *