Pinsam sexupplevelse

Sitter och njuter av att ha semester medans jag ”sippar” på ett glas vin och bläddrar i en Hänt extra. Jag förstår egentligen inte varför jag ens offrar 17 jävla kronor på den skit tidningen var och varannan vecka. Den är så full av sladder och skitsnack som en tidning kan vara och jag blir ofta irriterad när jag läser skiten. Just pga allt skitsnack. Men ändå köper jag den om och om igen. Jag måste vara ganska korkad!!

Denna veckan är där ett reportage om en pinsam händelse som en kåt 20 åring hade med sitt engångsligg. Ja händelsen var så pinsam att hon inte ens ville berätta för personalen på akuten om vad som hade hänt. Hon bad om penna och papper och skrev istället en lapp om hur hennes sexleksak fastnat en bra bit upp i baken. Usch vilken pinsam historia. Ja den var så fruktansvärt pinsam att hon helst.bara ville sjunka genom jorden och bara glömma hela händelsen. Så därför kontaktar hon en tidning. Går ut med namn, bild och och nästintill fullständig adress. Samt berättar om hela händelsen och för att förstärka det hela så visar hon stolt upp själva ”leksaken” som nu har kommit ut igen. 

Ja jag klandrar inte henne. Även jag (som sällan har vett att skämmas) hade tyckt att det var pinsamt att komma till akuten och berätta. Men jag tror nog att jag hellre hade gjort det än att berätta om det i en tidning som når ut till ”några” fler än en sköterska på en akutmottagning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *