Post leverans och varning!!

Min syster har en pojkvän….. Var hon har lyckats hitta honom har jag inte vågat fråga. Jag måste erkänna att jag nog är lite rädd för svaret för mycket tyder på att hon har raggat upp honom på någon vårdinrättning för mentalpatienter. Ju mer jag träffar honom ju mer störd visar han sig vara. Det har liksom kommit till den punkten att ingenting förvånar mig med honom längre!!Om ni skulle stöta ihop med denna människa så…. SPRIIIING!!! Han är inte klok någonstans!!Han och syrran firade nyårsafton hemma hos i år (eller ja vi började ju firandet förra året och avslutade det i år 😜) På nyårsdagen så får Stefan (som ”mentalpatienten” heter) syn på en skänk som jag har stående ute i uterummet. Denna skulle tydligen passa alldeles utmärkt hemma hos honom om bara måtten var dom rätta. Han frågade mig hur bred den var. Och jag gick ut och satte en hand i varje ende på skänken och visade sen upp hur lång det var mellan höger och vänster hand. Denna metod var tydligen inte godkänd utan Stefan ville ha lite mer precisa mått. (Omständliga människa!!) Han frågade om jag inte hade något att mäta med och jag svarade att det hade jag nog. Men så blev det dags för frukost och jag glömde bort det. Så den där skänken blev liksom inte mätt. (Det blev dock, iallafall jag, efter frukosten 😂)Dagen efter, när jag var på jobbet, fick jag ett meddelande från just mentalpat…… *Höst, harkel* Stefan.När jag kom hem efter att ha ”jobbat” hela långa natten så var det där om att mäta helt bortblåst ur minnet. Men jag kom dock på det någon dag senare. Och jag mätte……men jag glömde att skicka måtten till Stefan. Ja, ja, jag erkänner mitt minne är kanske inte vad det borde vara!!Idag fick jag post!! Kom hem efter möte på jobbet och hittar ett paket i brevlådan. TJOHO!! Paket till mig!! Avlångt och hårt 🤔Nyfiket tog jag mig in i det väl inslagna paketet.EN TUMSTOCK!!Ingen avsändare, ingen hälsning, ingenting. Men jag förstod genast vem som skickat och vad han ville ha sagt!!Så jag skickade genast svar till honom….. Innan jag glömde det igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *