Postnord och lotteri. 

Jag börjar bli riktigt trött på Postnord nu!! 😡 Dom har ju inte direkt något bra rykte. Och jag kan inte se att dom gör några större ansträngningar till att förbättra det där ryktet. Vi får väldigt ofta post som inte är adresserad till oss. Och jag har mer än en gång funderat över om jag helt ovetandes har blivit anställd som brevbärare och undrar då förstås hur mitt anställningsavtal och min lön ser ut. Och framför allt så undrar jag hur jag får min lön. Med tanke på hur mycket post vi får som inte är till oss så undrar jag hur mycket post andra får som vi skulle haft. Vi har vid upprepade tillfällen fått påminnelser på räkningar som vi aldrig fått och det är ganska så irriterande att behöva betala påminnelse avgifter pga att Postnord har analfabeter till brevbärare som uppenbarligen inte kan läsa på ett kuvert. Senast idag fick vi någon annans post i vår brevlåda. 

Ett inkasso brev. Har man av någon anledning ekonomiska problem, vilket man på ett eller annat sätt har om man får brev från inkasso, så är det mest troligt inget som man med stolthet vill skylta med för grannarna och då är det ju inte så kul att dom hamnar i fel brevlåda. Men kanske har h*n hamnat hos inkasso just för att postnord inte har lagt original räkningarna i rätt låda??

Det är väldigt ofta som jag (Eller någon annan i familjen) får gå och lägga fel levererad post som vi får, i rätt låda. Och jag undrar som sagt hur Postnord hade tänkt betala ut min lön. Men dom har ju inte mitt kontonummer så dom har kanske skickat ett utbetalningskort. Och är det postnord själva som ska dela ut den så har den alldeles säkert hamnat i någon annans brevlåda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *