PostNord och stoppkort

Idag var jag hemma hos mamma och pappa en runda. När jag ändå gick förbi brevlådan så passade jag på att ta med mig posten in. Bland all posten hittade jag en stor röd lapp (Ett så kallat ”stoppkort” och jag fattar verkligen inte vad den gjorde där.

Det var inte mina föräldrars adress som stod på den utan en grannes. Det är i och för sig mer regel än undantag att PostNord stoppar fel post i fel brevlåda. (Finns det verkligen ingen på PostNord som är läskunnig??) Jag fattar för det första inte vad det är för en lapp och jag fattar inte varför dom stoppade den i mina föräldrars brevlåda. Speciellt inte med tanke på texten som står på den där lappen.

Varför delar brevbäraren ut den om den inte ens ska delas ut? Varför lägger inte h*n själv den i närmaste gula brevlåda om det nu är där den ska läggas. Mig veterligen så får brevbäraren lön för att dela ut posten (oavsett om h*n lägger den i rätt brevlåda eller inte) Och ska jag skicka ett brev så får jag snällt betala för ett frimärke, på egen hand ta mig till en brevlåda för att posta det där brevet och sen hålla tummarna för att det kommer dit det ska.

Varför ska då jag ha jobbet med att posta deras post som dom delar ut, fast att den inte ska delas ut?? Vill dom ha sin lapp så får dom snällt komma och hämta den!!! (Och då så klart mot en…… Vad är det nu PostNord brukar kalla det…… Just det!! ADMINISTRATIONS AVGIFT!! )

En kommentar till “PostNord och stoppkort”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *