Rampljus, julmust och oinfriade löften.

Jag börjar nästan tro att Robban gillar att bli omskriven i bloggen!! Annars borde han ju sluta upp med sina dumheter kan man tycka. Men han har väl någon typ av behov av att stå i rampljuset lite med jämna mellanrum antar jag. (Ger vi honom kanske för lite uppmärksamhet här hemma?? 🤔)

Det finns tydligen ingen gräns på hur många ämnen den mannen kan ge mig att blogga om. Och då ska ni veta att jag inte ens skriver en bråkdel av allt han gör. (Speciellt som bra och positiva sakerna han gör låter jag bli att skriva om 😂)

Robban har lovat att ställa sin senaste dumhet till rätta. Han skulle fixa det ”i morgon” sa han…..i lördags. Nu har det hunnit bli både i morgon, i över morgon och i över, över morgon osv och än har han inte ”fixat till” det så nu får han skylla sig själv. Nu blir det ut hängning i bloggen!!!

Det är inte speciellt ofta som jag dricker läsk. Men när jag väl gör det så vill jag bara ha sockerfri läsk. Det absolut godaste som finns är Apotkarnes Julmust light. Och allra helst i 33 centiliters flaska. 🤤🤤🤤

Som nog alla vet så kan man ju inte köpa detta när som helst på året utan så klart bara runt jul. Så när det väl finns så brukar jag köpa på mig en drös så att jag har ett tag fram över. Robban har mer än en gång smakat just light julmusten och kommenterat med ”Tvi fan vad äcklig” och beskrivit hur direkt vidrigt den smakar. Det säger han andra sidan om all sockerfri läsk. Han behöver bara se den så påpekar han hur vidrig den är. Jag brukar då försäkra honom om att jag har för avsikt att hälla den i min hals och inte i hans. Och tycker han nu att blotta åsynen, av min sockerfria läsk, skapar kväljningar så kan han ju faktiskt blunda eller iallafall låta bli att titta. Jag kan faktiskt tycka att det är riktigt bra att han tycker att den är så fruktansvärd för då vet jag ju att jag får ha den i fred.

Nu i julas så köpte jag på mig ett ganska så rejält lager så att jag skulle kunna njuta av denna (vidriga) dryck lääääänge. Och lite då och då har jag tagit mig en liten flaska och njuuuutit. Men förr eller senare så sinar ju trots allt det där lagret. Och i söndags så fanns det bara en enda liten ensam flaska kvar. En ensam liten flaska som jag planerade att dricka med andakt och njuta alldeles extra av. Men den planen sprack!! För ROBBAN blev plötsligt sugen på att dricka en äcklig vidrig light julmust!?!? Jag ska erkänna att jag blev ganska så jävla irriterad på honom och det lät jag honom höra. Jag talade om att jag tyckte att det var förbannat onödigt av honom att ta min sista julmust när han i själva verket tycker att den är både vidrig och faktiskt direkt äcklig. Till sitt ”försvar” säger han ”ja men det fanns ju inget annat” Ärligt talat!! Hur fungerar den människan?? Är han så beroende av läsk att han hellre tvingar i sig en äcklig och vidrig läsk än är utan?? Han märkte att jag blev irriterad och fräste surt att han minsann skulle köpa ny till mig ”i morgon” Jag blev genast nyfiken och frågade honom var han tänkte göra detta och fick veta att han minsann skulle köra in till Ö&B ”i morgon” Detta är 4 dagar sedan och jag har fortfarande inte sett röken av någon (äcklig, vidrig) julmust. Men varje dag som Robban kommit hem från jobbet så har jag frågat efter min julmust och fått veta att han minsann inte haft möjlighet att svänga inom. Men han ska fixa det I MORGON. Ska jag vara ärlig så tror jag att han går och hoppas på att jag ska glömma hans löfte. Men se det kommer inte att hända. Häromdagen blev han lite irriterad på mig och påpekade att han faktiskt inte hade druckit en hel flaska utan bara ett litet glas. Och så är det kanske. Men även HAN vet ju att när en flaska väl öppnats så börjar kolsyran genast att vinka adjö. Och om han ville komma fram till att han inte tycker att han ska behöva köpa ny till mig, så får jag nog påminna honom om att det var han som spottade ut sig det löftet. Och att han inte drack en hel flaska ska jag använda som argument den dagen jag dricker upp halva hans sista öl. Och från och med idag så ska jag enbart köpa hem light läsk. Det må hända att den är både äcklig och vidrig…… Men det är bara när det inte finns något annat. Så köper jag inget annat så kommer den minsann bli riktigt god.

I morgon är det i över, över,över, över morgon. kanske han håller sitt löfte om min julmust. 🙄