Renovering och födelsedag

Den där renoveringen av hallen på ovanvåningen stannade av lite eftersom vi har haft så förbannat mycket annat att göra. Och ett tag så blev jag nästan ”rädd” att Robban skulle få rätt i att vi skulle vänta till hösten. Men trots att själva arbetet med just hallen har stannat av så har självklart planeringen fortsatt. Och nu är vi lite på gång igen 😀Vi har pratat ganska länge om att vi ska köra in till stan och kolla på skjutdörrar men det har liksom inte riktigt blivit av. Men att bara prata om saker gör ju inte precis att vi kommer någon vart. Och eftersom att Robban (som vanligt) sagt att jag har fria händer att välja vad vi ska ha, så gjorde jag igår slag i saken och gav mig in till stan för att titta på vad vi skulle ha. Mitt tittande slutade med att jag gick där ifrån med en beställningsbekräftelse. 🙈NU är vi på gång!! Om 3-4 veckor kommer dörrarna och då ska vi ha kommit så pass långt att det ”bara” är till att sätta dörrarna på plats. 😜

Jag fyllde år igår. 🎂🍰🍾🎁 Det firade jag med att gå ut och äta med familjen. Eller iallafall stora delar av den. När vi kom hem efter restaurang besöket så möttes jag av en present som stod på uteplatsen och väntade på mig. 😍😍


Där fanns ett litet kort till paketet men jag behövde inte ens titta på det. Jag visste direkt vem som hade ställt den där. Ejla!!! (En av våra ungdomar) Jag har sett dom ljusstakarna innan och det var kärlek vid första ögonkastet. Jag såg redan där och då att dom kommer att bli såååå perfekta i nya hallen. Ja dom bara måste stå där. Ändå så köpte jag inte dom?? 🙄 Men nu fick jag alltså dom av Ejla och hennes pojkvän Mateusz. Jag blev så där obeskrivligt glad och varm i hela hjärtat. Fina, fina ungdomar ❤️❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *