Renovering och julpynt

När jag får en idé om något jag vill göra här hemma så vill jag oftast….. Nej faktiskt alltid dra igång projektet med en gång. Får jag en idé kl 22 på kvällen så ser jag inga hinder till att där och då bryta loss en vägg eller liknande. Och det är just i sådana lägen som det är förbannat bra att jag har Robban som faktiskt bromsar mig.

Att (eventuellt) göra hål i en bärande vägg är ju så klart ett ”lite” större jobb än att bara riva vilken vägg som helst. (Och då menar jag annan typ av jobb än att klura ut var man ska ha rengöringsmedel och fotoalbum 😂) Och det kan ju vara bra om vi verkligen kollar upp om det ens går utan att hela huset faller ihop. Dessutom så är det snart vinter och uterummet tycks inte vara isolerat så även det behöver ju göras. Robban tycker att det är ett jobb som om det ska göras, borde göras under vår och sommar. Och visst, även om det tar emot så får jag kanske hålla med om att han nog kan ha rätt.

Men på något sätt så känns det som om jag behöver ett projekt just nu. Kanske är det för att förhindra mig själv från att börja julpynta. För det är tydligen alldeles för tidigt har jag hört. 🙄

Så renoverings planerna har (motvilligt) lagts på is fram till våren. Så nu har jag ju höst och vinter på mig att lösa det där med förvaring för rengöringsmedel 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *