Rinnande vatten och repiga vitvaror.

Idag har här varit ett fasligt spring på folk. Två stycken som kom för att leverera och installera vitvaror, en som skulle kolla upp mått osv. för lite plåtarbete han ska utföra och en rörmokare. Så idag har här minsann hänt lite 😃

Efter,vad som känns som en hel evighet, så har vi äntligen rinnande vatten och fungerande avlopp i köket.

Aldrig tidigare har väl rinnande vatten varit så vackert. ❤️

Och jag kan nu laga mat igen utan att behöva springa genom halva huset för att hämta och lämna ingredienser. Och samtidigt så kan vårt tv-rum snart bli enbart tv-rum igen. De senaste veckorna har det ju fått fungera som kombinerat kök/matrum/tv-rum. Vilket har haft sina både för och nackdelar. Har man blivit hungrig mitt i tv tittandet så har man inte behövt mycket mer än sträcka ut en hand för att kunna grabba tag i något från kylskåpet. Nackdelen har varit när Liam får för sig att använda micron, som tått intill tv:n för att poppa popcorn just när ett tv program är som mest spännande. Och att det har varit väldigt trångt har väl oxå varit lite av en nackdel. Äntligen kan vi slänga ut kyl, frys och micro!!

Jag gick runt här och tindrade med ögonen och var alldeles salig över att ha kommit ännu ett steg närmare ett färdigt kök. (Hade ju känts ännu bättre om vi haft skåpet som ska stå på höger sida……och fått i handtaget som ska sitta på skåpet över ugnen)

När Robban kommer hem så lägger han genast märke till en lång reva i frysens överkant. Och det förvånade honom att varken jag eller installatörerna hade sett den. Och när han väl gjorde mig uppmärksam på den så förvånade det även mig.

Jag ville genast knyta en snara men visste inte riktigt om det var mig själv eller någon annan jag skulle hänga i den. Jag tog genast bilder och skickade till säljaren och frågade hur vi skulle lösa det hela. Fick till svar att en ur personalen skulle komma ut på fredag och ta en titt på det när han ändå kom med våra skåp. Allt skulle lösa sig bedyrade han. Och visst kommer det väl att göra det. Men jag vill ju ha allt felfritt och klart NU!!!!! Robban tyckte att vi skulle få väldigt stort avslag på priset för den där revan. Jag ser hellre att vi får en ny frys för jag ska inte ha den revan där!! Den kommer att reta gallfeber på mig och kommer att synas tydligare och tydligare för varje gång jag tittar på den!!

Som om jag på något sätt trodde att jag var försedd med magiska fingrar så var jag och gnuggade på den där repan flera gånger…… Och plötsligt så blev den blekare och blekare….. Innan den försvann helt och hållet!!! (Jag har visst magiska fingrar trots allt!!!) Först insåg jag att ”revan” inte alls var en reva utan lim från ett klistermärke som satt där vid leveransen. Och jag som skickat iväg ett mail och beklagat mig 😱

Ja det var ju bara att skicka iväg ännu ett mail och förklara att min blonda hårfärg är 100% äkta!! 🙄🔫

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *