Rivning och dold kärlek ❤️

När vi, eller faktiskt mestadels jag, rev väggen mellan köket och tvrummet så blottade jag en bräda med ett viktigt (??) Budskap på, nere i golvet.

”Får ej kastas” stod där skrivet på plankan och eftersom det där hålet i golvet ändå ska sättas igen så såg jag ingen anledning att ens röra den där brädan. Så (för en gångs skull) lydde jag…….DET gjorde inte Robban. Han sa att det blev enklare att sätta igen hålet med en enda lång bräda istället för att bygga ”pussel” så idag så bröt han bort den och gjorde just det han inte fick, han slängde den!!!

Blir huset nu hemsökt (mer än vanligt) för att gubben som en gång i tiden satte dit brädan, nu kommer att leta efter sin bräda så är det inte mitt fel!!!

Dörren ut mot hallen ska ju breddas. Och det är väldigt mycket enklare att såga sig igenom en vägg om där inte sitter skåp på den ena sidan. Så nu i kväll så tog jag och Robban tag i att skruva ner det första skåpet.

Det visade sig att det även bakom det skåpet gömde sig text!!

Till mina vänner i Norge så måste jag förtydliga att tös inte betyder samma sak i Sverige som i Norge!!! 🙈

Jag måste erkänna att det ryckte till lite i tårkanalerna när jag såg det där. Älskade pappa hade lämnat ett litet meddelande❤️❤️ Jag hade dock önskat att han hade skrivit någon annan stans än just DÄR. För det är ju så klart just den biten av väggen som ska sågas bort. Jag hade velat låta den texten vara kvar även bakom det nya skåpen. Men Robban sa att vi ska försöka skära ut den gipsskivan och försöka flytta den till något annat ställe så att den kan vara kvar.

En kommentar till “Rivning och dold kärlek ❤️”

  1. Där fick vi oss ett gott skratt. Pappa kom inte ihåg att det var så han skrev. Men han tittade flera gånger och skrattade gott. Bra du förklarar för norrmännen , man ser vad fel det kan bli annars

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *