Så är tramset igång igen!!

Just när många nog helt har gett upp hoppet om att det ska komma ett inlägg från mig så dyker det upp ett. TADA!!!! Att jag i perioder är värdelös på att uppdatera bloggen är vi nog rörande överens om. Men det blir lätt så när jag har mycket omkring mig som upptar min tid som gör att det helt enkelt inte finns tid, lust eller ork över för att blogga. Den senaste tiden har min bloggfrånvaro berott mycket på att jag har lyssnat på poddar och böcker. (Eller sagor som Robban envisas med att kalla det) Lurar i öronen med en bra bok och sen flyger tiden iväg medans jag stryker, städar och grejar. Men att lyssna på ”saga” och blogga samtidigt fungerar inte alls. Trots att kvinnor kan göra 2 saker samtidigt så har även vi en gräns. 😉

Enligt min almanacka så är vi nu inne i oktober månad. Skulle jag, mot förmodan, inte lita på den så är det ju bara att titta ut på alla träden med sina vackra höstfärger för att få ett bevis. Skulle jag fortfarande inte känna mig övertygad så är det bara till att gå ut och kolla Facebook för att få bevis. För där kryllar det av hjärtan på var och varannan status. Och ”inkorgen” på messenger svärmar över av ”kedjebrev” med uppmaningar om att man ska lägga ett löjligt hjärta i sin status. 

Oktober är ju ”cancermånad” då man ska ge just cancern extra uppmärksamhet. (Trots att man inte alls vill ge den äckliga jävla sjukdomen någon uppmärksamhet alls. Utan bara frysa ut den och hoppas på att den självdör av uttråkning över att inte få någon uppmärksamhet)  Jag vet att jag skrev om detta i oktober förra året, och kanske t.o.m året dessförinnan. Och förmodligen kommer jag även att skriva om det kommande år. (Kan ju egentligen skriva inlägger redan nu så är det bara att publicera det om ett år. För jag antar att tramset kommer att fortsätta även då.) Jag har fortfarande inte förstått hur ett löjligt litet hjärta i en status skulle hjälpa någon med cancer. Jag har aldrig varken hört eller läst om någon som blivit botad av ett litet digitalt hjärta. Men jag kan ju ha fel. Men om det nu hjälper så förstår jag inte varför inte alla sjukhus bara låter sina cancerpatienter titta på ett litet hjärta på en datorskärm??

Jag blir enbart irriterad när jag får sådana uppmaningar i min ”inkorg” Vad åstadkommer dom som lägger det där jävla hjärtat på din status? INGENTING!!! Så sluta bara med det jävla tramset och gör något vettigt istället. Något som faktiskt hjälper! Skänk en slant till cancerfonden, bli månadsgivare eller köp rosa bandet. Först DÅ kan du klappa dig själv på axeln och tycka att du gjort något bra.

En kommentar till “Så är tramset igång igen!!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *