Shopping, spa och äcklig säng.

I fredags fyllde Liam år. TOLV!! Och jag frågade mig, precis som varje år, var tog tiden vägen?? En av ”sakerna” han fick i present var något han velat göra länge. Han ville åka till Ullared (inte fullt normalt för en 12 årig kille) och få bo på hotellet. Så igår (söndag) gav vi oss iväg, han och jag, för lite mamma/son tid. När vi kom upp till Ullared så ville så klart Liam genast in på hotellet och kolla rummet. Han bar sig åt som en ko på grönbete. Kommer in i rummet, slänger sig handlöst i sängen och vräker ut sig som om det var första gången som han överhuvudtaget låg i en säng.

Där blev han liggande i ca 2 sekunder innan han flög upp igen och började undersöka resten av rummet genom att öppna och stänga vart enda skåp och låda som fanns, tända och släcka alla lampor 75 gånger. Han kontrollerade t.o.m så att hårfönen inne på toaletten fungerade.

När han hade undersökt var enda liten centimeter av rummet så var vi redo för att gå och få i oss lite lunch. Liams absoluta favorit restaurang är Subway. (Även om jag inte direkt klassar det som en restaurang) Där skulle han kunna äta alla mål alla dagar i veckan!!

Med lite mat i magen så var det sen dags att ge oss in i shopping meckat.

Liam plöjde igenom varuhuset ganska så snabbt och ville återvända till hotellet. Han ville nog utnyttja varje sekund han bara kunde av att vara där. Så han gick tillbaka och tog en dusch, kollade på tv och bara njöt, medans jag handlade vidare.

Jag stannade kvar inne på gekås en stund till. Handlade lite som vi kunde mysa med. Bla. Köpte jag ansiktsmask. Tänkte att vi kunde ha vårt eget lilla spa och pyssla om varandra ordentligt. Det fanns många olika ansiktsmasker att välja på. Jag valde en som var chocklad. Det kunde ju vara lite kul tänkte jag…..Jag borde ha tänkt längre!! När även jag återvände till hotellet så hade jag köpt bla. Cider som jag bjöd Liam på innan vi satte igång med vår ”spa behandling”

Vi kletade in den där ansiktsmasken och la oss i sängen och tittade på tv en stund medans den torkade

Det var där och då som jag insåg att just chokladmask var ett riktigt dåligt val. Liam som tycks ha haft myror i byxorna under hela redan sprattlade omkring i sängen och kunde inte ligga still. Vilket resulterade i att det kom ansiktsmask på lakanen. Brun ansiktsmask på dom vita lakanen.

Det ser verkligen ut som om det är avföring på lakanen!! När han sen skulle tvätta av ansiktet så skvätter han ner halva badrummet.

och han tvättar inte ansiktet ordentligt innan han torkar sig på handuken. Vilket resulterade i att även handduken blev brun.

Stackars den som ska ta hand om tvätten. H*n kommer ju knappast tänka ”jaha, ja. Här har mamma och son haft det mysigt och gjort ansiktsmask tillsammans” H*n kommer garanterat tänka att någon har skitit i sängen och försökt rädda upp situationen med handuken. Det är nästan så att jag för deras skull vill stjäla med mig både lakan och handduk så att dom slipper se eländet. 😬

När vi väl fått av allt från ansiktena så gjorde vi oss redo för restaurang besök. Restaurang utbudet i Ullared en kväll i februari är inte så jätte stort. Så det fick bli Harrys. Där började vi med en liten ”fördrink”

Och så klart vitlöksbröd.

Till varmrätt valde Liam kamben med pommes. Jag tog grillad laxfile och det var så obeskrivligt gott!!! Efter maten återvände vi till hotellet för att äta snacks i sängen och kolla på farmen.

Vi käkade chips och mös. Och jag njöt av varje sekund. Så obeskrivligt härligt att få detta dygnet ensam med ett av mina underbara barn. Det har varit så härligt. Vi har njutit och vi har skrattat så att vi fått ont i magen och jag har fått chansen att skämma bort Liam lite extra.

Idag vaknade vi båda redan vid 04 och kunde inte somna om. Det var bara till att invänta att hotellfrukosten skulle finnas fram vid 07.

Efter frukosten så gick vi upp och slappade lite på rummet igen, innan vi packade ihop, checkade ut och gav oss in på gekås en liten runda till innan vi återvände hem till skåne igen, trötta men belåtna.

På väg mot bilen går vi förbi en sopstation. Liam stannar till och tittar på bilden som satt på sopstationen och sa ”jaha, ännu en jonglör som ger upp sina drömmar” Alltså var får den pojken allt ifrån??😂😂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *