Skelett och ödehus

Jag blev ”taggad” i ett Facebook inlägg igår av en som vet att jag, vid varje renovering, ”roar” mig med att gömma saker i väggar och golv.

Alltså jag bara måste ju få tag i ett skelett 😂 Ja inte ett riktigt kanske, för det kan ju kännas ”lite” obehagligt att ha inbyggt i en vägg. Men ett sådant där som läraren kom rullande med till klassrummet när man gick på mellanstadiet och skulle lära sig om alla benen i kroppen.

Det hade ju varit hysteriskt roligt att lämna ett sådant inne i en vägg. Tänk reaktionen på den eller dom som ev. river ner väggen i framtiden. 😂 Dessvärre så hade jag förmodligen aldrig fått uppleva reaktionen eftersom jag mest troligt, den dag som ”överraskningen” uppdagas, är död eller åtminstone utflyttad.

Hade jag hittat ett skelett under en av alla mina rivningar så hade ju knappast min första tanke varit att det skulle vara ett gammalt ”skol skelett” Jag hade förmodligen slängt ifrån mig kofoten och sprungit ut ur huset för att aldrig komma tillbaka!! Bjärnum hade helt enkelt fått ett nytt ödehus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *