Skit tidning och källkritik

Vi (eller snarare Robban) har prenumererat på tidningen ”Norra Skåne” under väldigt många år. Varför vet jag egentligen för det är verkligen en riktig skit tidning som inte på något sätt är värd sitt hutlöst höga pris. Men Robban vill av någon anledning ha skiten och då har jag bara låtit honom ha det. Kanske lite av kvinnlig list. Jag kan ju faktiskt använda mig av den där prenumerationen i argument när det är något jag vill ha. Tycker Robban att saken jag vill köpa är för dyr så gör jag en snabb uträkning på vad ”saken” kostar om dagen om man slår ut det på ett år. Och det finns nog inget jag har haft önskan om att köpa som visat sig vara dyrare än hans skit tidning. Så den där prenumerationen har lite varit en win win 😜

MEN…..NU är det slut prenumererat på den tidningen!!

Vår (eller kanske mest min) plan för idag var att vi ska börja bygga upp väggen i sovrummet. Men detta försöker tidningen sätta stopp för genom att publicera Robbans horoskop!!

Olycksdrabbad dag och slå av på takten?? Varför skriver man ens så?!? Varför inte skriva att idag är en förbannat bra dag för att få en massa gjort så lägg på ett kol!!

Det ända jag kan hoppas på är att Robban faktiskt inte tror på allt han läser. Källkritik älskling. Har du verkligen gått till botten med det här och fått bekräftat från flera att detta verkligen stämmer? Om inte så se till att komma i arbetskläderna NU!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *