Skitigt skat party

Vi har, periodvis, ganska gott om skator i vår trädgård. Och då syftar jag inte på mig själv utan på fågelarten. 

Dom tycks ha hittat ett smörgåsbord uppdukat med diverse läckerheter i vår trädgård. Ofta sitter dom uppe på taket till villavagnen och mummsar på något gott från häng rännan. Det gör iofs ingenting. För samtidigt som dom sitter där och rotar runt efter godsaker så sprätter dom upp löv och annat skit som ligger där. Och då blir ju rännan tömd samtidigt. Sen behöver Vi bara sopa upp möget från uteplatsen, eller låta vinden ta hand om det.

För ett tag sedan var det ju dock en skata som tog sig in i huset och in på Benjamins rum. Det var inte riktigt lika uppskattat. Vad den skulle där och göra förstår jag inte. Om den tog sig dit i jakt på mat så var den verkligen helt fel ute. Just på Benjamins rum (eller överhuvud taget i närheten av Benjamin) är sista stället man kan hitta mat. Allt som är ätbart tuggar han nämnligen i sig själv innan man ens hinner blinka. 

I går kväll när jag röjde i kölket så konstaterade jag att att organiskt påsen var full. Så jag bytte helt sonika ut den. Den gamla och fulla ställde jag utanför ytterdörren och skulle senare, när jag var klar i köket, gå med den till soptunnan. Jag skulle bara……

Jag vet ju att jag ska göra saker direkt, annara så glömmer jag ju. Och så blev det även denna gången. Så när jag steg upp i morse så insåg jag att det varit skatfest på vår uteplats.

SUCK!!! Skjut mig!!! (Och skatorna!!) Här dukar man (oavsiktligt) upp en hel festmåltid. Och som tack får man sanera halva uteplatsen. 😡

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *