Sladdlös lampa och blondin

I onsdags fyllde Robban år. Vi har sagt att vi inte ska köpa paket till varandra eftersom det egentligen är ganska löjligt. Jag tar liksom av våra gemensamma pengar och köper något till Robban och tvärt om. Då kan ju egentligen var och en bara ta från dom där pengarna och gå och köpa det den vill ha. Men samtidigt så är det ju faktiskt kul att gå paket.

Men Robban är inte speciellt lätt att köpa något till. Vill han ha något så är det oftast någon typ av verktyg som jag inte ens vet vad det är. Men han har samtidigt det mesta så han önskar sig liksom ingenting. Men så för någon månad sedan så nämnde han lite i förbifarten att han minsann ville ha en makita arbetslampa. Jag tog genast beslutet att uppfylla önskemålet och beställde en från verktygsvarihuset. Att beställa en lampa måste väl tom jag klara av. Det enda jag egentligen hade koll på var att det skulle vara av just märket makita och att den skulle vara sladdlösa.

Paketet hämtade jag sen ut nere på Ica och gömde väl här hemma i väntan på födelsedagen.

Först i tisdags packade jag upp den från lådan den skickades i för att slå in den. Först upptäckte jag att lampan på bilden hade sladd!!!

Jag hade alltså beställt fel lampa!! Jävla jävla mig!! Vad gör man åt saken på kvällen innan den ska ges bort?? Det var ju liksom bara till att slå in den och sen när Robban öppnar så får man ju förklara vilken tabbe man gjort. Men jag tänkte att det är ju bättre att jag ger han den och att jag sen skickar tillbaka den och byter mot den rätta lampan. Ja så fick det bli. Så jag slog in den och gömde åter igen undan den. Sen satte jag mig och skrev ihop ett mail till verktygsvarihuset om att jag beställt fel och ville byta till en som gick på batteri.

Så kom då onsdagen och det var dags att ge Robban presenten som han bara skulle få titta på och sen skicka iväg igen. Robban öppnade och blev så glad så glad. Då kändes det inte bra att förstöra den glädjen med att tala om att det var fel. Men vad annat kunde jag göra? Så jag sa som det vara att jag hade mailat om att få byta den. Robban tittade förvånat på mig innan han sa att den var alldeles rätt. Och så visade han att man kunde ha både sladd och batteri.

Det var väl på sätt och vis bra. Men jag hade ju mailat om att lampan var fel. Den som öppnar det mailet måste ju tycka att jag är en fullkomlig idiot!!

Idag fick jag svar.

Ja ja!! Ni behöver ju inte lägga till ett utropstecken för att understryka hur korkad jag är. Jag är väl inte blondin för ingenting!!

En kommentar till “Sladdlös lampa och blondin”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *