Smal, rik och berömd på nolltid!!

I perioder är jag lite av en ”wish knarkare” jag kan ligga på soffan i en hel evighet och scrolla bland allt som erbjuds där. Jag har köpt en hel del där igenom. En del som har varit hur bra som helst och en del som varit ren och skär skit!! Men det är ju en risk man får ta när man handlar ”Kina skit” Men idag när jag höll på där och scrollade så hittade jag något riktigt bra som jag genast beställde.

En helt sanslöst bra mirakel kur för bantning!! Viktväktarna, GI, LCHF och magsäcks operationer kan slänga sig i väggen!! Detta är lösningen på allt vad övervikt heter!! Ett litet piller och man har den perfekta kroppen på noll tid!! Man behöver ju inte ens köpa nya kläder för dom följer minsann med i viktraset.

Man kan riktigt höra hur fotografen, efter att ha knäppt den första bilden, skriker att modellen ska stå blickstilla eftersom posseringen är helt perfekt. Sen skickar han fram sin assistent som ger modellen en piller och i samma sekund som den tabletten passerar strupen så går hon ner en herrans massa kilo. Och kläderna minskar samtidigt i storlek. SÅ bara måste det ju gå till!! Hur lyckas dom annars få henne att stå på precis samma sätt och tom få håret att ligga exakt som innan viktnedgången?? Jag förstår verkligen inte varför detta mirakel Medel inte har lanserats i Sverige?!?!?!

Men jag har en affärs idé!! Jag ska beställa hem en hel pall av det där medlet. Sen ska jag starta en egen liten rörelse. Jag kommer att bli både rik och berömd fortare än vad en magsäcks opererande doktor hinner säga skalpell!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *