Snaaaaaaart!!!!

När vi var inne hos Börje (köksritaren) i tisdags så blev det ju inget kök beställt som planerat. Vi skulle först bestämma oss för bänkskiva och det var ju inte det lättaste. Jag frågade om vi skulle komma in igen när vi bestämt oss för att skriva på något papper. Men det behövde vi inte sa han. Det skulle räcka med ett mail där jag skrev de magiska orden: BESTÄLL!!

Igår kväll så gjorde jag det!! Efter flera ångestfyllda månaders velande fram och tillbaka så beställde jag köket!! 😬 Det känns som om en enorm sten lättat från mitt bröst Men samtidigt så tog en annan sten plats. För nu ska vi bara lyckas få ihop allting så att allt verkligen är klart den dagen då köket levereras i vecka 41!! (Det är ju nästan snart!!!)

Efter att jag lagt den där beställningen så fick jag verkligen kämpa mot lusten att grabba tag i en kofot och börja riva det gamla köket med en gång. Men jag fick så klart sansa mig och insåg själv att det smartaste nog är att tömma alla skåp och lådor innan jag river ner dom. Dessutom så KAN det ju vara bra att ha ett fungerande kök så länge som möjligt innan vi river ut det. Och kanske är det också läge att planera lite innan vi drar igång. Kolla av med rörmokare, elektriker osv. Allt ska ju klaffa. Men nu är det iallafall igång och vi har ett slutdatum för när köket verkligen kommer!!

”Snart” har vi nytt kök!!! ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *