Snickeri, pynt och mysiga sommarkvällar

Igår var vi minsann flitiga Robban och jag. 😀Vi använde förmiddagen åt att uträtta ärenden i Kristianstad. Köpa lite saker som ”behövdes” till uteplatsen. Bland annat en ny matta. Vi hade helt olika önskemål ang. den där mattan. Robban ville ha en grå och yråkig. Jag, som har lovat mig själv att inte vara så rädd för att välja saker med färg, proppsade på att vi skulle ha en svart med stora gröna blad på. Robban gillade inte den alls. Men gav sig eftersom han vet att det faktiskt brukar bli snyggt och bra i slutändan när jag får fria händer. Så det blev den svarat mattan.Eftermiddagen hade vi bestämt att vi skulle viga åt att bli klara med paviljongen som behövde en ränna för regnvatten och ”gardiner” sen skulle möblerna på plats och allt skulle vara klart.MEEEEEENNNN….. Så enkelt är det ju sällan när jag är inblandad. För preciiiis när vi var redo att sätta soffan på plats så kom jag med en idé. Trots att Robban stod med ryggen emot mig så kunde jag nästan se hur han himlade med ögonen. Jag la fram min idé och satte sedan genast Robban i arbete. Jag pekade med hela handen och sa att jag ville ha lastpallar. Robban sprang lydigt iväg och hämtade.Sen förklarade jag att jag ville ha en ”hylla” bakom soffan. En hylla att ställa blommor, pynt och ”krafs” på. Och så berättade jag att jag dessutom ville ha eluttag där. Robban nickade lydigt och satte igång med arbetet.


Det spikades och sågades medans jag pysslade lite med ”mysfaktorn”. Hängde upp lite solcellslampor mm.

”Dekorationen” är bara tillfällig.


Nu saknas det bara lite blommor, pynt och ”krafs” …….och så skulle jag vilja ha en grå matta istället. För en svart med gröna blad passar absolut inte….. Det förstår väl vem som helst 🙈

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *