Snö, sommartid och förlorad sömn.

I natt skulle man ställa om klockan till sommartid….och i morse vaknade vi till vinter 🙄 (Tack och lov så töade den bort ganska så snabbt. Men kylan stannade minsann kvar)

När ska man sluta med det där tramset att ställa om klockan två gånger om året? Kan man inte bara låta klockan vara vad den är? Och sen är man bara väldigt medveten om att när klockan är 18 så är det ljusare ute när det är sommar än när det är vinter. För om det är sommar eller vinter vet man förhoppningsvis ändå.

Varje gång, när det är dags att ställa om klockan åt ena eller andra hållet, ja, verkligen varje gång så kommenterar Robban att nu får man sova en timme extra, eller en timme mindre. Men det handlar om EN morgon. För kvällen efter så går man ju och lägger sig en timme tidigare/senare och då är man liksom i ”fas” igen. Men det hör liksom lite till att Robban ”ojjar sig”. Det i sig är ett större bevis på att det är sommar/vintertid än detta eviga kladdade med tiden fram och tillbaka. 😂

En annan sak som hör till är att Robban flera gånger under dagen tittar på klockan och konstaterar att ”Nu är klockan egentligen…..” NEJ Robban!!! Vi har ställt om klockan och då är den vad den är just nu. Skit i vad den hade varit om vi inte hade ställt om den!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *