Snuskig fantasi eller ren dumhet??’

Jag överlevde Benjamins student och jag fällde en och annan tår av stolthet. Och kanske jag skriver om den någon annan dag. Men idag har jag varit fullkomligt slut efter gårdagen. 
Varje år så åker studenterna omkring på lastbilsflak genom stan där dom spelar musik, hoppar, skriver och skrålar och visar sin totala lycka över att skolan äntligen är slut. Dessa flak har alltid lakan med text på sidan. Gärna en ”fyndig” text på rim som beskriver vilken linje dom har gått. Varje år, ja verkligen varje år så blir det ramaskri över vad som skrivits på dessa lakan. För vill man så kan man tolka det negativ. Och vill man så kan man få det till att handla om sex, kvinnoförtryck och våldsamheter. 

SUCK säger jag!! På familjeliv ligger just nu en väldigt väl kommenterad text som verkligen får mig att slå mig själv över pannan så korkad jag tycker att den är. Men som sagt vill man så kan man hitta negativa saker i allt!! 

Ärligt talat?!?! Hur får man denna skylt till att bli ett hot om våldtäkt?? ”Raka rör och öppna spjäll. Era döttrar kommer inte hem ikväll” Jag kan inte speciell mycket om bilar, det ska jag villigt erkänna. Men jag vet att raka rör och öppna spjäll har med just bilar att göra. (Trots att något spån bland kommentatorerna lyckades få det till: raka rör = penis i erektion och spjäll = slida. Som sagt, vill man så kan man.) Om jag har förstått det rätt så innebär raka rör och öppna själ att bilen låter mer och går på full gas. (Jag kan dock ha fel)  Och att ”era” döttrar inte kommer hem behöver väl inte nödvändigtvis betyda att dom ska bli våldtagna? (Tror dessutom att det är tekniskt omöjligt att köra bil för full gas och våldta samtidigt) Att döttrarna inte kommer hem kan ju även betyda att dom själva väljer att åka bil hela natten med killarna från detta fordonsprogram. 

 När jag var i tonåren så ÄLSKADE jag att åka omkring i killkompisars bilar. Och det var ofta med fart. Var deras plan egentligen inte alls att bara ha sällskap i bilen? Hade dom egentligen för avsikt att våldta mig??? 

Just detta flak körde omkring i just Hässleholm och Jag känner faktiskt en av killarna som stod på just detta flak. En kille som jag har sett växa upp och som har umgåtts med vår Benjamin (och nu även med Jejje) i åratal. Jag har mycket svårt att tro att han skulle vara en våldtäktsman. Och hans flickvän, sedan långt tillbaka, är ju någons dotter. Och vet ni. Hon kom inte hem i går kväll. Det betyder inte att hon blev våldtagen. 

Okej, just denna text kan jag väl hålla med om var något löjlig, omogen och dum. 

”Här har vi ett klart och tydligt hot…..” Har vi? Jag kan varken se något klart eller tydligt i det. ” vi ska våldta er, det hade varit ett klart och tydligt hot. Något som är klart och tydligt lämnar inte minsta öppning för spekulationer. Det går rakt på sak utan omsvep. DÅ är det både klart och tydligt. Här anser skribenten att det är klart och tydligt att dom ska våldta både smalt och vaginalt. Trots att det inte ens nämns varken anal eller vagina. Hur jävla klart och tydligt är det då??

Lovar mig själv att min son aldrig ska kliva upp på ett sådant flak” Eeeeh….den dagen din son står inför en student så har han fyllt 18 år och du har inte speciell mycket att säga till om. Vill han ställa sig på det där flaket så gör han det. Men stackars honom som i framtiden riskerar att ses som en våldtäktsman av sin egen mor för att hon väder allting till det värsta. 

På vår sons flak så stod det: ”Vi behövde inte ha kemi för att lära oss att allt går att blanda med vodka” Alla vet ju att sprit kan leda till både våld, misshandlar och t.o.m våldtäkter. Så det måste man väl ändå ta som ett ”klart och tydligt” hot?? 
Jag blir verkligen obeskrivligt trött på inskränkta människor som bara kan se saker och ting ur EN synvinkel. Varför alltid tyda allt till det värsta? 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *