Snyggt, prydligt och ORGANISERAT

Robban är väldigt bra på en väldig massa saker. Han är förbannat bra på att måla. Han byter däck på bilarna och han kan bygga saker (så länge dom inte kommer ifrån Ikea!!) Han kan fixa saker och han har en otrolig näsa för affärer. Han är en underbar pappa, make och vän som alltid ställer upp på allt och alla och ser alltid till andras välmående framför sitt eget. Han är obeskrivligt duktig på jätte mycket MEN han är fullkomligt värdelös på att hålla ordning och struktur i en garderob!!!! Hans garderob ser alltid ut som om en handgranat har detonerat där inne. Förutom 1-2 dagar efter att han har städat den. Varje gång han har gjort det så går jag med förhoppningen att nuuuu kommer han bli bättre på att hålla ordning där. Men sen börjar det snabbt gå utför igen. Och inom 1-2 veckor så är kaoset tillbaka.

Hur otroligt det än låter så är detta en mild bild av hur det brukar se ut i Robbans garderob. Och på bilden så kanske man inte ser hur det är organiserat. På ena hyllan har han jeans, t-shirts, långärmade och shorts. På nästa hylla har han jeans, t-shirts, långärmade och shorts. Och på hyllan där efter har han…..ja ni fattar. Ingen organisering alls. 🙄

Mitt nya projekt är att göra gamla sovrummet till ett ”dressing room” (eventuellt mer om det i ett annat inlägg) Så jag har varit på Ikea och köpt nya garderober som jag, under svordomar och könsord, har skruvat ihop och idag har jag flyttat över och organiserat Robbans garderob. I närmare 22 år har jag hoppats, längtat och önskat att det ska komma en dag då han faktiskt kommer till att bättra sig och börja ha ordning i garderoben. Många gånger har jag varit på väg att ge upp. Men jag har lärt mig att man aldrig ska ge upp hoppet. Så när jag nu flyttade över och organiserade i Robbans garderob så gjorde jag ett sista tappert försök att visa Robban hur logiskt man kan ha det i en garderob.

Hjälper inte detta så får jag nog, motvilligt, se mig som besegrad och helt enkelt bara ge upp och låta han ha sin ”handgranats garderob” Och bara bearbeta den där krypande ångest känslan jag får i kroppen av bara vetskapen om hur det ser ut där innanför hans garderobsdörr…..om den bara går att stänga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *