Som att lura barn på godis.

Min plan har varit att vi om någon vecka skulle börja slita ut det gamla köket, riva väggen och börja göra klart för att snart få in det nya köket. Och innan semestern så skulle allt stå klart och jag skulle vara en lycklig kvinna. Den planen sprack!! När vi var inne på firman igår så stötte vi ihop med Börje (Han som ritar upp allt ihop) och han sa att ett kök inte ska stressas fram. Nej, så pass mycket begriper även jag. Och jag stressar inte men jag känner ju att jag börjar bli nöjd med ritningarna, så när som på ett litet skåp som inte fungerar pga ett rör som finns där just det skåpet är planerat. Och när ritningarna väl stämmer så är det väl bara att köra på. Eller??? Men Börje förklarade att ”logistiken” måste fungera för att allt ska klaffa. Och det är ju många monent som ska göras innan köket väl kan sättas upp. Det behövs kakelsättare, snickare, elektriker och rörmockare. Dessutom är det 4-6 veckors leverans på köket. Och allt kommer bli svårt att få ihop innan semestern. Han berättade känslokallt att jag måste ha is i magen och inte kan räkna med nytt kök för än efter semestern!!! Det är ju som att ta med ett litet barn in i en godis affär där man, dreglande, får välja och vraka och plocka ihop en påse med alla sina favorit godisar. När påsen väl är fylld så rycker man påsen ur händerna, gömmer undan den i ett skåp och talar om att den tar vi fram om några månader.

Jag förstår ju att allt måste klaffa mellan alla för att jag ska slippa stå utan kök i all evighet. Men när jag har bestämt mig för en sak så vill jag ju ha det nu, nu, nu, NUUUUUU!!

Jag ska dock försöka få Robban att förstå att om man nu låter ett barn gå in och fylla en godis påse som dom sen inte får röra så kan man väl iallafall låta dom få en liten glass eller något som ett litet plåster på såren. Så vi kanske istället kan ta och renovera den där ”hallen” på övervåningen som vi pratat om?? Bara som ett litet ”plåster på såret” och som en liten hjälp för mig att släppa tankarna på köket för ett litet tag 😛😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *