Sömnlöshet, oväsen och sprattlande

Jag hade en period när jag snarkade så att rutorna skallrade i huset. Jag snarkade så högt att jag var och varannan natt väckte Robban. Och ibland t.o.m mig själv. Nu har jag tagit mitt förnuft till fånga och slutat med dom dumheterna. (Som om jag gjorde det med vilje) Istället så har Robban tagit över den ”uppgiften”. Dock tycks han inte lyckas att komma upp i min kaliber för rutorna skallrar inte och han själv vaknar inte….men det gör ibland jag. Jag vet ingen människa som kan somna så snabbt som honom. I samma sekund som han lägger huvudet på kudden så stiger stora ZZZZZZ upp från honom och jag hinner inte ens säga god natt.

Över vår säng sitter en tavla där det står ”Always kiss me goodnight” Men ska man hinna med att ge Robban en godnatt puss så gör man klokast i att få det ”överstökat” innan man går in i sovrummet. För när han väl har krupit under täcket så sover han som en stock. Jag ligger oftast och vrider och vänder i sängen i en hel evighet och undrar var John Blund är. Oftast får jag sätta igång en podd eller ljudbok att somna till. Jag fick världens bästa julklapp av Liam. Högtalare att ha under kudden!!

När jag sen nääääästan somnar så börjar Robban rycka och sprattla som en hund som drömmer att den springer och jag är med ens klarvaken igen. Och så får jag fortsätta att lyssna på min bok ytterligare en stund genom det ena örat och Robbans snarkningar genom det andra.

Sprattlandet tyder på att den där motorcykeln behöver startas med kick 🙄

Var och varannan morgon när vi sitter där vid frukostbordet och sörplar på varsin kopp kaffe så säger Robban ”Usch, jag hade så svårt att somna igår” SVÅRT ATT SOMNA?!?!? Den mannen har uppenbarligen ingen aning om vad svårt att somna innebär. Din stackare. Det måste vara både jobbigt och frustrerande att behöva vara sömnlös i en heeeeeel sekund. Men om du slutar att föra ett sådant förskräckligt oväsen och slutar att sprattla så föebannat så kanske du kan halvera din sömnlöshet?? (Och min)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *