Söndag är vilodag

Om någon av grannarna får för sig att tex. klippa gräset en söndag så muttrar alltid Robban (i äkta gubb anda) att söndag är en vilodag och då ska man inte hålla på med sådant. Att det ibland är söndag när han själv klipper gräset lägger han ingen uppmärksamhet vid. Och om jag påpekar det för honom så försvarar han bara det med ”alla andra gör ju det” som om det skulle vara ett försvar?!?

Idag är det enligt almanackan just Söndag. Och enligt Robban alltså vilodag. Alla har vi ju, uppenbarligen, olika sätt att vila på. För vid 11:30 tiden så satte Robban igång att hacka ner trappan.

Även Liam hjälpte till

På övervåningen låg Jonathan med flickvän och sov…..ja dom låg inte och sov speciellt länge efter att Robban satte igång. För ganska så snart så kom en tonåring (Jonathan) ut på balkongen med mord i blicken.

Är det inte en tuppjävel som väcker honom så är det hans egen far. 😂

Hela dagen har Robban slitit med den där förbannade trappan och han har alldeles säkert önskat mer än en gång att vi bara hade låtit den vara. Men tanken på grannens tupp fick Robban att fortsätta. Hämnden är ljuv heter det visst. En av Jonathans kompisar som oxå blivit plågad av den förbannade tuppen vid ett flertal tillfällen ville inte heller missa chansen att få hämnas, så även han högg tag i trapprivningen.

Jag är alldeles säkert på att grannen har muttrat mååååånga svordommar under dagen. Dessvärre så ligger (eller snarare låg) trappan på ”fel” sida av huset. Men vi har en trappa även på den sidan som ligger mot deras hus. Den kanske vi oxå skulle ge oss på….mest bara för ATT.

Är det någon som tänker bygga sig en trappa och behöver fyllnadsmaterial så är det bara att höra av sig för att hämta 😉

En slagen Robban, nöjd med dagens verk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *